ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Canım menün güzel fakat makarna var ve akşam var yavaş yavaş 3 beyazı çıkartmaya bak hayatından özellikle akşam saatlerinde

Ben bu menü de o kaçamağı bile görmezden geliyorum çünkü menun çok iyi

y geçmi kaldık ne oldu hayırdır canım

Kuzum ne oldu meraklandık kötü bir şey yoktur inşallah anlat hemen
Çok karışık duygularla kendimle cebelleşiyorum sadece okuduğum bi hikaye bana kadın olduğumu hatırlattı ve hislerimi depreştirdi şimdi hata yapmaktan birinin gözlerine kapılmaktan çok korkuyorum ama bi yandanda bunu yaşamak istiyorum iyi değilim çok çok kötü hissediyorum kendimden nefret ediyorum

Erkeklerde böyle duygulara kapılıpmı aldatıyo acaba ?? Nerdeyse hak vericem onlara eğer öyleyse bu hormonların ve güdülerin bi oyunu diyebilirim sadece hepinizden paylaştıklarım için özür diliyorum ben hiç böyle bi kadın değilim kocamı çok seviyorum 16 yaşımdan beri hemde ona hiçç yanlış yapmadım iyi bi eş iyi bi anne iyi bi gelin oldum sadık namuslu bi eş oldum hep ama kadın olduğumu ruhumun ihtiyaçlarını unuttum unutmuşum yada unutturulmuşum be şimdi ne yapıcam nasıl toparlanıcam ruhumdaki eksikliği nasıl tamamlıcam senelerin açığını eşim kapatabilicekmi hiç bilmiyorum

Küçük kuş lokumundansa sıkıntı olmaz canım ama büyük olanlardansa fazla tabikide canım aman dikkat diyeyim

canım kadınların hatta kadınların demiyeyim genel olarak insanlarda bazı dönemler var ve bu dönemlerde daha farklı düşünürüz bu sürekli olacak bişey değil bir sürelik ve geçecek önemli olan senin zararsız geçirmen dışarda aradığın şeyleri eşinde ara olmuyorsa eşinle konuş ve eksikleri düzeltmeye çalışın olmadı aile terapistleri bu işin üstadları kendini bu kadar kasma bu konu da

Kesinlikle ,yoruma katılıyorum

Konuşucam zaten uyuz nasıl ruhumu eksik bırakmış farkında değilmişim çoluk çocuk derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…