Canım menün güzel fakat makarna var ve akşam var yavaş yavaş 3 beyazı çıkartmaya bak hayatından özellikle akşam saatlerindeMerhaba kizlar
Bugünkü ne nun
Sabah : 2bardak su
Yumurta-2dilim beyaz peynir
5adet zeytin-salatalik- domates
2ceviz
Oglen:1kase corba -1kase yogurt
Aksam:3kasik kiymali makarna
Gün içinde 3litre şu
1saat spor
3 bardak yeşil çay
Himm kacamaklarim da var tabi
1yemek kasigi sade dondurma
C cizen_bayan I IRMAKK70
Ben bu menü de o kaçamağı bile görmezden geliyorum çünkü menun çok iyi
y geçmi kaldık ne oldu hayırdır canım
Bende öyle ya tüm gün uyudum. Kız aynı gün adet oldukben ağrı kesici içtim
Ilk basta açlık oluyor veya aç olduğunu zannediyorsun ama biraz vakit geçince hiç öyle duygular yaşamıyorsun
Hayır olsun noldu
Çok karışık duygularla kendimle cebelleşiyorum sadece okuduğum bi hikaye bana kadın olduğumu hatırlattı ve hislerimi depreştirdi şimdi hata yapmaktan birinin gözlerine kapılmaktan çok korkuyorum ama bi yandanda bunu yaşamak istiyorum iyi değilimKuzum ne oldu meraklandık kötü bir şey yoktur inşallah anlat hemen
Küçük kuş lokumundansa sıkıntı olmaz canım ama büyük olanlardansa fazla tabikide canım aman dikkat diyeyim
aşırı kötü bişey canım ya çok çektim ben allah kolaylık versin çok zor vallaYarın regl olacam kızlar gerçekten şişlik hissediyorum kendimde çok sinir bozucu bir şey yaaaa
canım kadınların hatta kadınların demiyeyim genel olarak insanlarda bazı dönemler var ve bu dönemlerde daha farklı düşünürüz bu sürekli olacak bişey değil bir sürelik ve geçecek önemli olan senin zararsız geçirmen dışarda aradığın şeyleri eşinde ara olmuyorsa eşinle konuş ve eksikleri düzeltmeye çalışın olmadı aile terapistleri bu işin üstadları kendini bu kadar kasma bu konu daErkeklerde böyle duygulara kapılıpmı aldatıyo acaba ?? Nerdeyse hak vericem onlara eğer öyleyse bu hormonların ve güdülerin bi oyunu diyebilirim sadece hepinizden paylaştıklarım için özür diliyorum ben hiç böyle bi kadın değilim kocamı çok seviyorum 16 yaşımdan beri hemde ona hiçç yanlış yapmadım iyi bi eş iyi bi anne iyi bi gelin oldum sadık namuslu bi eş oldum hep ama kadın olduğumu ruhumun ihtiyaçlarını unuttum unutmuşum yada unutturulmuşum be şimdi ne yapıcam nasıl toparlanıcam ruhumdaki eksikliği nasıl tamamlıcam senelerin açığını eşim kapatabilicekmi hiç bilmiyorum
Kesinlikle ,yoruma katılıyorumGünaydın kızlarbende keyifler yerinde artık akşam yemeklerini bıraktım 6dan sonra bişey yemiyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum . Ama yersem daha çok yemek istiyorum o yüzden akşam yemiyorum artık sıvı şeyler tüketiyorum size de tavsiye ediyorum
Konuşucam zaten uyuz nasıl ruhumu eksik bırakmış farkında değilmişim çoluk çocuk derkencanım kadınların hatta kadınların demiyeyim genel olarak insanlarda bazı dönemler var ve bu dönemlerde daha farklı düşünürüz bu sürekli olacak bişey değil bir sürelik ve geçecek önemli olan senin zararsız geçirmen dışarda aradığın şeyleri eşinde ara olmuyorsa eşinle konuş ve eksikleri düzeltmeye çalışın olmadı aile terapistleri bu işin üstadları kendini bu kadar kasma bu konu da
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canım inşallah sağol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?