- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
Allah gönlüne göre versin canım, daha yeni evlisin, ikizlerin olur belki.Ay ne tatlı hem hep öğretmen olmak istemişimdir ama ilkokul yada anaokulu ve ikiz cocuklar kalp ben maşallah :)
Hamurişi evlenince tüm magrifetlerimizi göstermek adına basladık eşimle
Ben malzemeleri koyuyorum o yapıyodu taki ramazana kadar envai cesit denedikde artık yeter dedik yemiyoruz
Ben tatlıcıyım serbetli değil böyle cikolatalı tatlılar bisküviler cikolatalar inanılmaz düşkünüm tuz olmasada olur hatta yemekte olmasada olur ama abur cuburlarım bana kalsın :)
Haftada bir iki şarap yada bira yaparız eşimle onlarda eminimki yan ürünleriyle sisiriyor
Pazar sabahlarıda özellikle hava güzelse mutlaka deniz kenarında kahvaltı yapıyoruz
Gece 12-1 e kadar cerezdir meyvedir yeme seansımız bitmiyordu artık dur dedim
Ben cips çekirdek vs. gibi atıştırmalıklar sevmiyorum, geç vakit eşim yer, ama o da kilo almaz. Bende onunla birlikte tuzlu bisküvi yerdim. Okulda sabah 10 buçuk gibi açmalı simitli bir kahvaltı yapıyorduk, sonra baktım 48 beden dar geliyor ufukta 50 beden gözükmeye başlamış.. AMAN ALLAHIM dedim, bel fıtığı var zaten, dizlerim ve ayak bileklerim çok ağrıyor, artık taşıyamıyorlar tabii, hemen toparlandım.86- 87 sayılarını da tartıda görünce aklım başıma geldi.