ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Gün bitmeden menüyü yazınca daha çok mu motive olunuyor
Yarısı bitti bile :)
Ne yiyeceğim bugun ne yapsam diye düşünmüyorsun menün kafanda hazırsa acıksanda farklı bişey yiyemeyecegini bildigin icin kendini sıkıyosun
Seni motive edermi bilmem ama beni sınırlandırdıgı kesin

H honey bunch arkadaşım;
Akrep burcu,
Yeni evli,
Çocuğu yok,
Yemek yemeyi sevdiği için kilo aliyor

Şimdilik hakkinda bildiklerim bunlar..
Arkadaşim biraz daha bahseder misin kendinden?
Hafta sonu sınav var ya:KK70:
Ay ben seni bilmiyorum eyvah hiç dikkat etmedim :/

Özel sektörde calısıyorum
30 yasındayım
Yogayla ilgilendim bi süre bi yıldır yapamıyorum
Gezmeyi yurtdısı özellikle seyahat etmeyi cok seviyorum
Suara konserler acık hava sineması vs kısın tiyatro sinema müzikal kovalıyorum kendimce sosyal olmaya calısıyorum
İstanbuldayım

Hmm baska ne diyim

Yarısı bitti bile :)
Ne yiyeceğim bugun ne yapsam diye düşünmüyorsun menün kafanda hazırsa acıksanda farklı bişey yiyemeyecegini bildigin icin kendini sıkıyosun
Seni motive edermi bilmem ama beni sınırlandırdıgı kesin
Çok iyi taktik:super: şuan için kendime uygun bulamadım yazsamda mutlaka menüm dışandaki yiyeceklerden yemek isterim gibime geliyor , belki ilerleyen vakitlerde deneyebilirim

Çok iyi taktik:super: şuan için kendime uygun bulamadım yazsamda mutlaka menüm dışandaki yiyeceklerden yemek isterim gibime geliyor , belki ilerleyen vakitlerde deneyebilirim
Yapma işte onu
Kendine günlük su su su baska bişey yok demeyi ögren
Hatta bi kenara ayır kuruyemişi sayıyla kuru meyveyi
Ona göre bak idareli yemem lazım baska bişey yok diyip artık cokmu cignersin yüz parcayamı böler yersin :)

Yapma işte onu
Kendine günlük su su su baska bişey yok demeyi ögren
Hatta bi kenara ayır kuruyemişi sayıyla kuru meyveyi
Ona göre bak idareli yemem lazım baska bişey yok diyip artık cokmu cignersin yüz parcayamı böler yersin :)
Çok haklısınız bu hafta bitsin kendime bir düzen oluşturacagım inşallah ,önceden belirleyince çok daha iyi . Acıkınca ne yiyeceğimi düşününce aklım yasak yiyeceklere kayıyor . Önceden belirlersem en azımdan ne yiyeceğimi bilirim

Çok haklısınız bu hafta bitsin kendime bir düzen oluşturacagım inşallah ,önceden belirleyince çok daha iyi . Acıkınca ne yiyeceğimi düşününce aklım yasak yiyeceklere kayıyor . Önceden belirlersem en azımdan ne yiyeceğimi bilirim
Aynen sekerim mi düştü bugunki kuru meyvem neydi hemen ona dadanıyorum
Midemmi bulandı kuruyemişime gidiyorum normalde avuc avuc yiyebilirim bıraksan ama işte bırakmamak lazım :)
Sabah ögle aksamı zaten kendi düzenine göre daha net belirleyebilirsin ben işyerinde sınırlı seyler tüketebiliyorum aksam anca ne yapsam kendime diye düşünüp karar veriyorum
Bide onun saatini bekliyorum mesela suanda ögle yemegimi yedim ama coook acım aksam yemegide 7.30da anca yerim mecbur kuru yemişlerimi bu 6saate bölüştürücem :)

Aynen sekerim mi düştü bugunki kuru meyvem neydi hemen ona dadanıyorum
Midemmi bulandı kuruyemişime gidiyorum normalde avuc avuc yiyebilirim bıraksan ama işte bırakmamak lazım :)
Sabah ögle aksamı zaten kendi düzenine göre daha net belirleyebilirsin ben işyerinde sınırlı seyler tüketebiliyorum aksam anca ne yapsam kendime diye düşünüp karar veriyorum
Bide onun saatini bekliyorum mesela suanda ögle yemegimi yedim ama coook acım aksam yemegide 7.30da anca yerim mecbur kuru yemişlerimi bu 6saate bölüştürücem :)
Azminize hayran kaldım . Bu azmin çeyreği bende olsa yeter heralde:super::KK54:

Ay ben seni bilmiyorum eyvah hiç dikkat etmedim :/

Özel sektörde calısıyorum
30 yasındayım
Yogayla ilgilendim bi süre bi yıldır yapamıyorum
Gezmeyi yurtdısı özellikle seyahat etmeyi cok seviyorum
Suara konserler acık hava sineması vs kısın tiyatro sinema müzikal kovalıyorum kendimce sosyal olmaya calısıyorum
İstanbuldayım

Hmm baska ne diyim
Bende kendimi tanıtayım o zaman:KK66:
35 yaşındayım
Evli ve 3 çocuk annesiyim.ikizlerim ve bir kızım var.
Okul müdürüyüm.
Gezmeyi, özellikle değişik ve yeni yerler görmeyi seviyorum( ama 3 çocukla zor oluyor epeyce ara verdik)
Yemek konusunda; tatlıyla aram yok. Özel günlerimde canım çok isterse bitter yiyorum. Onun dışında yemiyorum zaten.
Ama tuz ve tuzlular benim favorim:oops:
Çocuklar ve eşimde sevdiğinden hafta sonu kahvaltılarımız böreksiz poğaçasız olmaz(dı) :KK17: ekmek ve hamurişi çok sevdiğimden ayrıca doğum kontrol için hormon iğneleri kullandığımdan kilo aldım.:skandal:
Şimdi de hamurişini ve ekmeği tamamen kestim. Tuzu azalttım. Spor yapıp bol su içmeye çalışıyorum:spor:
Sen neler yemekten hoşlanırsın?

Kızlar ben yine kıyafet peşine düşüyorum...
Gelince kendimi tanıtırım eşleştiğim arkadaşa menüleri bildirirken beni etiketlerseniz sevinirim
Oy fatmooş seninle telaşlaniyorum valla burda:rolleyes:
Dün gece baktım kiyafet almış mı bu kız diye,
Haydi kolay gelsin, umarım gönlüne göre birşey bulursun. Foto bekliyorum ona göre:KK8: alınca da haber ver merakta bırakma beni:KK36:

Kızlar ben yine kıyafet peşine düşüyorum...
Gelince kendimi tanıtırım eşleştiğim arkadaşa menüleri bildirirken beni etiketlerseniz sevinirim
Düğün günü yaklaştıkça bir heyecan telaş sariyor insanı, hazırlıklarıni bitir, ondan sonra ufak tüyolar istiyorum senden, bana da lazım olacak.

Bende kendimi tanıtayım o zaman:KK66:
35 yaşındayım
Evli ve 3 çocuk annesiyim.ikizlerim ve bir kızım var.
Okul müdürüyüm.
Gezmeyi, özellikle değişik ve yeni yerler görmeyi seviyorum( ama 3 çocukla zor oluyor epeyce ara verdik)
Yemek konusunda; tatlıyla aram yok. Özel günlerimde canım çok isterse bitter yiyorum. Onun dışında yemiyorum zaten.
Ama tuz ve tuzlular benim favorim:oops:
Çocuklar ve eşimde sevdiğinden hafta sonu kahvaltılarımız böreksiz poğaçasız olmaz(dı) :KK17: ekmek ve hamurişi çok sevdiğimden ayrıca doğum kontrol için hormon iğneleri kullandığımdan kilo aldım.:skandal:
Şimdi de hamurişini ve ekmeği tamamen kestim. Tuzu azalttım. Spor yapıp bol su içmeye çalışıyorum:spor:
Sen neler yemekten hoşlanırsın?
Ay ne tatlı hem hep öğretmen olmak istemişimdir ama ilkokul yada anaokulu ve ikiz cocuklar kalp ben maşallah :)
Hamurişi evlenince tüm magrifetlerimizi göstermek adına basladık eşimle
Ben malzemeleri koyuyorum o yapıyodu taki ramazana kadar envai cesit denedikde artık yeter dedik yemiyoruz
Ben tatlıcıyım serbetli değil böyle cikolatalı tatlılar bisküviler cikolatalar inanılmaz düşkünüm tuz olmasada olur hatta yemekte olmasada olur ama abur cuburlarım bana kalsın :)
Haftada bir iki şarap yada bira yaparız eşimle onlarda eminimki yan ürünleriyle sisiriyor
Pazar sabahlarıda özellikle hava güzelse mutlaka deniz kenarında kahvaltı yapıyoruz :KK43:
Gece 12-1 e kadar cerezdir meyvedir yeme seansımız bitmiyordu artık dur dedim

X