aminn inşaallah sağlıcaklaKuzum sende hoşgeldin çok mutlu oldum yeni arkadaşlar görünce hastane işlerim vardı yemi farkediyorum bol eksili günlerimiz olsun canım
inşallah yaa valla tek başıma bişey başaramadımHoş geldin canım aramıza grubu muz çogaldıkça daha çabuk gidicek bu kilo lar
Sen nasıl oldun canım ameliyatın nasıl geçti iyisin umarımİlaç içtim ağrım geçti iyiyim çok şükür
Ooo bendensin. Hoşgeldin öncelikle.aksam sana önerilerim olacak.herkese merhaba ,Forever07 ile aranıza katıldım
hayatımda ilk defa tartıda 80 ni gördüm ve gözlerim yuvalarından çıkacaktı. Nasıl aldım bu kiloyu hiç bilmiyorum ama bir an önce vermem lazım onu biliyorum. Normal günlğk hayatımda çok nadir ekmek yerim ama tatlıya çok düşkünüm. Tatlı için çabalarım hep boşa gitti. Bu konuyu en çokForever07 bilir . Destek olun başarayım artık kıyafet bulamamak istemiyorum.
tamam hemen başlıyorum :)Ooo bendensin. Hoşgeldin öncelikle.aksam sana önerilerim olacak.
Su anda limonlu su öneriyorum.
Hepimiz aynı durumdayız tek başına olacak bişey değil burda birbirimize destek olunca çok güzel yol alınıyor tatlıminşallah yaa valla tek başıma bişey başaramadım
Hiç merak etme vereceğiz kilolarımızi ve minnak minnak elbiseler giyeceğizherkese merhaba ,Forever07 ile aranıza katıldım
hayatımda ilk defa tartıda 80 ni gördüm ve gözlerim yuvalarından çıkacaktı. Nasıl aldım bu kiloyu hiç bilmiyorum ama bir an önce vermem lazım onu biliyorum. Normal günlğk hayatımda çok nadir ekmek yerim ama tatlıya çok düşkünüm. Tatlı için çabalarım hep boşa gitti. Bu konuyu en çokForever07 bilir . Destek olun başarayım artık kıyafet bulamamak istemiyorum.
Sağ omuz Kolumda kitle var canım kemiğe dayanmış durumda kemik siğniğrafisi çektirdim çok zor bi süreç duymadım bi şeydi başına gelince öğreniyosun nükleer bölümünde çektiriyosun radyasyon enjekte ediliyor vücuduma çocuklarma yaklaşmak bile yasak 24 saataminn inşaallah sağlıcaklahoşbuldummmmm
hastane hayırdır ebrar umarım sağlığın iyidir.
Ooo çok geçmiş olsun...Sağ omuz Kolumda kitle var canım kemiğe dayanmış durumda kemik siğniğrafisi çektirdim çok zor bi süreç duymadım bi şeydi başına gelince öğreniyosun nükleer bölümünde çektiriyosun radyasyon enjekte ediliyor vücuduma çocuklarma yaklaşmak bile yasak 24 saat
Canım sende hoş geldin aramıza 2 gündür hastane işlerim vardı başım döndü artık kiminle tanıştığım ı da bilmiyom kuzum bol eksili günlerimiz olsun kuzumKızlar bende tanıtıyım kendimi...
Akrep burcuyum 26 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim.
Ankarada ikamet ediyordum ve çok hareketli bir yaşamım vardı. Eşimin görevi nedeniyle şırnaka geldik burada hareketsiz olmamdan ötürü ve daha dikkatsiz beslenmekten ötürü kilo aldım. Aynaya kendime baktığımda beğenmiyorum. Ben hep 65 68 kiloydum. Hayatımda ilk defa 83 gördümbir iki defa niyetlendim ama olmadı diyet. Şimdi 5 Temmuzda karar verdim ve 81 kilo ile diyete başladım. En son tartildigimda 78.7 çıktım. Çok kararliyim ve kilo vermek istiyorum. Burası gerçekten muhteşem oldu iyi ki böyle bir grup oluşmuş burada çok sıkıntı yaşıyorum ve yaşadığım her sıkıntıda artık bahçede yürümeyi tercih ediyorum yemek yerine
Cok tesekkur ederim insallahh ❤❤Hoşgeldin kuzum aramıza çok sevindim hep beraber bol eksili günlerimiz olsun
Teşekkür ederim canım inşallah sonoiuçlarım temiz çıkarda :)))Ooo çok geçmiş olsun...
İyi geçti kuzum saol çok canım acıdı ama şimdik iyiyimSen nasıl oldun canım ameliyatın nasıl geçti iyisin umarım
dinlen cabuk toparlarsin inşallah
tarçınlı sütü deneyeceğimHiç merak etme vereceğiz kilolarımızi ve minnak minnak elbiseler giyeceğizben canım tatlı çekince tarçınlı süt içiyorum veya diyet tatlı yapıyorum.
1
Sağ omuz Kolumda kitle var canım kemiğe dayanmış durumda kemik siğniğrafisi çektirdim çok zor bi süreç duymadım bi şeydi başına gelince öğreniyosun nükleer bölümünde çektiriyosun radyasyon enjekte ediliyor vücuduma çocuklarma yaklaşmak bile yasak 24 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?