1.68boy 85kilo yaş 33 evli 2çocuk annesiyim ben hep balık etli biriydim bekarken bile 65-70 arası git gellerle uğraşırdım ama kaç senedir 80nin altına inemiyorum burada sizinde desteğinizle motive olarak bu işi başaracağım inşallah kızlarYeni gelen Arkadaslar kendinizi tanıtır misiniz? Neden kilo aldınız burcunuz vsvs:)
Ben baslayayim o zaman boga burcuyum, bogazima biraz duskunum dogal olarakYeni gelen Arkadaslar kendinizi tanıtır misiniz? Neden kilo aldınız burcunuz vsvs:)
Kova burcuyumm 23 yasindayim 170 boyunda 77kiloyum. 18 yasindaevlendim 58 kiloydum. buyuk ogluma hamileyken kanamam oldu dusuk tehlikem vardi doktor surekli yatmami sadece tuvalete kalkmami soyledi mecbureb 8 ay yattim kaynanam annem sueekli yemekleri yigdilar onume sen 2 canlisin diyerek.Erken dogum yaptigim halde doguma girerken 83 kiloydum herneyse oglumu buyuturken biraz azimle 65 kiloya kadar dusmustum taki ikinci ogluma hamile kaldim ust uste oldular 2 yas var aralarinda.Kucuk oglumda hem hamilelik hek emzirme derken 78 kiloya kadar ciktim iste.Ben herzamam zayif citi piti bi kizdim simdi beni gorenler inanamiyo dun aksam tartida 79 kiloyu girdum oturup ciddi ciddi agladim bidaha kendime bu kotulugu yapmak istemiyorum bu kadar kilo nasil gitcek korkuyorumYeni gelen Arkadaslar kendinizi tanıtır misiniz? Neden kilo aldınız burcunuz vsvs:)
Tamamdır canoo ayağınız gözükmeyecek şekilde de atabilirsiniz önemli olan sayının gözükmesi. Başkan müsait olduğunda kilo ile birlikte ilk sayfaya eklermisin yeni arkadaşlarımızı A AklinYolu1
Teşekkürler canım
Seni seviyorum senaGrupta biz aile gibiyiz kuzular, kimse kimse ile dalga geçmiyor, ama çok ciddili takım değiliz arada geyik makara yapıyoruz ,salt diyet grubu değiliz sohbet ediyoruz aynı zamanda .
Hoşbulduk canım inşallah bu sefer bende kendime güveniyorumYeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz grubumuza .Sağlıklı besleniyoruz, cısss lı şeyler yemiyoruz, menümüzü yazıyoruz ,suyu artırıyoruz, evde yapabildiğimiz kadar sporla destekliyoruz size güveniyoruz canlarım
Annem şeker hastası çarşıdan geçerken pastanenin önünden geçtik ben geliyorum annem arkada, baktım tepsi ile cıssslı hamurlar var deyim siz anlayın. Anne onlar çok sağlıksız, gel sağlıklı şeyler alırız ne yapıyosun dedim. Alsak nolur senaaa diyor,tabii ki ben kazandım almadık.
Aynen bende tarti fotosunu yukleyemedm telefonda olmuyoKızlar KK telde uygulama olarak kullanan var mı? öğle yemeğimi paylaşacaktım ama dosya yükleyemedi
neden ki acabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?