- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Ise mi basladin hayirli olsun sarem.Ennneeemmm kız yanmısım ya ben diyet hak getire 2 gundur ise basladim yorgunluktan diyette yapamiyorum ama hep ayaktayim bakalim sonuc ne olucakÇok sıkı rakip gelmis bana A AklinYolu1
Rezene cayini denedin mi 1.Şişkinliğim hala devam ediyorçıldıriciğim
Meyveyi aksam tercih etme. Oglene al onu. Yemegine ekmeksiz ise karismiyorum.26 temmuz
SABAH
...
1 bardak limonlu su
1 fincan bitki çayı
2 yumurta
Beyaz peynir
ARA
....
Yok
ÖĞLE
....
3-4 kaşık pazı kavurması
ARA
.....
Meyve
AKŞAM
...
Allah ne verdiyseannem yemek getiricek @fatma7454
Senin sey bugune mi alindi . Gecmis olsun. Korkmana gerek yok. Ne kadar zayifladigini ve zayiflayacagini dusun, giyecegin guzel elbiselerini dusun.Bugün 11 de gidiyorum hastaneye bana dua edin yalnızım yanımdada kimse yok korkuyorum off yaa
Yemeğim ekmeksiz canım meyvede akşam değil öğle srasıMeyveyi aksam tercih etme. Oglene al onu. Yemegine ekmeksiz ise karismiyorum.
Gerisi guzel.
Yaa evet korkuyorum valla ne yalan söyliyimSenin sey bugune mi alindi . Gecmis olsun. Korkmana gerek yok. Ne kadar zayifladigini ve zayiflayacagini dusun, giyecegin guzel elbiselerini dusun.
Hastaneye sadece kahve icmeye gitsem bile korkarim. Hastane stresi basli basina korkutur insani.Yaa evet korkuyorum valla ne yalan söyliyim
Korkma kuzu, iyileştiğini, spora tam gaz devam ettiğini hayal et geçmiş olsun .Yaa evet korkuyorum valla ne yalan söyliyim
Zaten hareketlisin kiz kipir kipirsin.Bugün dışarıda işimiz var annemin ilaçlarını yazdırmaya gideceğiz, sonra aylık market alışverişini yapacağız ,iyi hareket olur bana .
Cevap veriyorum b.Sevdiğim içinBen lafimi ortaya korum begenen alir begenmeyen ...
Cook haklisin.
Siz de aynen.
Zerdecalli yogurt yiyebilirsin, gece yatmadan once ebrar.
Eee goremeyecek miyiz yarin seni ebrar. Gecmis olsun.
Heyyyttt be motivasyon bakanina bak sen.
Benim ortiyi ben goremiyorum ya siz. @Sarellam kizzz nirdesinnn.
Bunlari neden yedin
a- doymak icin
b- sevdigin icin
c- is olsun diye
cevabini ver ona gore bi si soyliycem.
Sevgiye karsi saygimiz sonsuz.Cevap veriyorum b.Sevdiğim için
Foto yukle derken, tarti resminin sadece rakamlarini istiyoruz.Slm kızlar aranıza katılabilirmiyim?
Yalnız şöyle bi sorunum var eşim foto yüklememe izin vermiyor foto harici herşeye uyabilirim olurmuuu??
Aramiza hosgeldin irmak. Aramizda yeterince aktif olursan kilo verecegine inaniyorum.Eki Görüntüle 2172577
Gunaydin arkadaslar. Herkese bol kilo kayipli bir gun diliyorum.
Gecmis olsun ebrar. Umarim ciddi bi sey cikmaz.Günaydın herkese bende hastane de bi girdim cihaza 10 30 da tekrar giricem
Yok ya dalga geçtin demedim zaten sorma şeklin hoşuma gitti sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?