- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
Ahaha müthiş bir şey, o biraz dozunu kaçırmış ama.Sözleşme şart hemde yaptırımı olan bi sözleşme yoksa köprüyü geçene kadar olay. İsmi lazım değil bi tanıdığım var her tanıştığıma ben temizlik yapamam cam silemem ütüden anlamam güzel yemek bekleme diye peşin peşin söylüyor:))) Hepside kabul ediyor ne hikmetse sonunu hayır eylesin rabbim
Maşallah eniştemiz düşünceliymiş.Yemek yapılır canım sonuçta sen de yiyorsun .Ama öyle erkekler var ki aman senin görevin yemek yapmak, çocuk bakmak, ev işi. Toplumumuzda da kimse yadırgamıyor. Kadın yemek yapar, erkek çalışır ,para getirir. Sonumuz hayrolsun valla.Sena616 @fatma7454 evet kesinlikle evlenmeden önce konuşmak lazım. Ben şu an çalışmıyorum, eşim de sürekli senin görevin ev işleri değil falan diyip kendimi kötü hissetmemi engelliyor lakin ben yemek yapmasam açlıktan bayılır diye düşünüyorum.
Kolaylıklar diliyorum canımBugün çok işim var.
Akşam yemeğe 25 kişilik misafirim var, evi toparlayıp yemeklere başlamam gerek..
O yüzden bugünde çok aktif olamam kusuruma bakmayın.
Yarından sonra pazara kadar pek bir işim gözükmüyor, buralarda olurum..
Saol senacım@Papatya gelini
Geçmiş olsun canım, çabuk iyileşir inşallah
Afiyet olsun canım sanada şimdiden geçmiş olsun inşallah enkısa sürede toparlar çabucak kalkarsaEki Görüntüle 2172304 Beslenme zamanıı hastaneden haber bekliyorum
Güldürdün beni kaptanKizlar daha öğle yemeğine çıkmadık. Bi Ceee deyip kaçayım :)
Maşallah eniştemiz düşünceliymiş.Yemek yapılır canım sonuçta sen de yiyorsun .Ama öyle erkekler var ki aman senin görevin yemek yapmak, çocuk bakmak, ev işi. Toplumumuzda da kimse yadırgamıyor. Kadın yemek yapar, erkek çalışır ,para getirir. Sonumuz hayrolsun valla.
Allah kolaylık versin canım çok kalabqlıkmış misafirlerin:))Bugün çok işim var.
Akşam yemeğe 25 kişilik misafirim var, evi toparlayıp yemeklere başlamam gerek..
O yüzden bugünde çok aktif olamam kusuruma bakmayın.
Yarından sonra pazara kadar pek bir işim gözükmüyor, buralarda olurum..
Erkeklerin çoğu öyle canım benimki içeceği 1 bardak suyu benden ister neymiş benim elimden içec3kmiş Külliyen yalan:))))Yani benimkinin daha ziyade dilinde, iş başa düşünce çok eli gitmiyor yani. Amin beybili
Afiyet olsun canooEki Görüntüle 2172304 Beslenme zamanıı hastaneden haber bekliyorum
Maşallah, spor da var mikemmeelBugünkü menüm sabah
Salata
60 gr lor
Öğlen
2 kaşık zeytinyağlı fasulye
100 gr tavuk sote yagsız
Bol salata
1.5 bardak ayran
Aksam
Salata Ayran düşünüyorum değişiklik olursa yazarım
Spor 1 saat eliptik
Su 2 litre 3 tamamlıcam
@fatma7454
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?