yaaa öyle miii
havaya uçtu yani güzelim 700 gr
A AklinYolu1 tamam beaaaaakaptan sensin ne dersen o hedefimi de sen yazaydın gari
74.5 iyi begendim.yaaa öyle miii
havaya uçtu yani güzelim 700 gr
A AklinYolu1 tamam beaaaaakaptan sensin ne dersen o hedefimi de sen yazaydın gari
Eee daha iyi iste.Yaa önceden deli gibi yiyodum şimdi sanki lokmaları ağzıma aldığım an doyuyorum biraz dazla yediysem ki yemediğim halde pişman oluyorum akşam mesela keşke 3 değilde 1 sarma 1 patlican yeseydim diye kızdım durdum kendime yemek yiyince suçlu hissediyorum kaptan normal mi A AklinYolu1
Cocuklarina da yedirme kizartmalar zararli hayatinizdan cikarin.Ya ben ekmek yemiyorum ya eşim de yok ekmekler hep kalmış bu yüzden dedim yapıyımda çocuklar yesin ziyan olmasın ekmekler günah ama en küçük dilimin yarısını yedim pişmanım
ben gidim az çalışıyım gelirim öğlen menümle
yada ben aç kalıyım
yada hiç yemiyim ölim mi ben A AklinYolu1
Mümkün olduğunca74.5 iyi begendim.
Eee daha iyi iste.Yemekten kisacagina , ekmekten , tatlidan kis. Yemekten cok kismaya gerek yok pg. Sonucta doyman gerekiyor.
Cocuklarina da yedirme kizartmalar zararli hayatinizdan cikarin.
Ac kal tabi ki , dur daha birinci gunun ben sana daha neler edicem.
Tamamdır canım bi bakayım gelişmelerden haberim olsun:)Muttapa7555 cim sadece ilk sayfadaki takımda olan arkadaşları etiketliyorsun canım.
Kızlar merhaba sabah 5den beri ayaktayım dün yağmur yağdı camlarbugübe kaldı sonra süpürge sonra yer sil sonra toz al bulaşık falan filan derken nefes alacak hal kalmadı.
Kocama mesaj attım bunca eziyete ben niye seninle evli kalıyorum diye. Adam akşam seni dışarı çıkarayım çocukları bırakalım anneme de dedirüşvet teklif edilmiş gibi hissettim
Aslında varya evlenmeden önce bunları konuşacaksın ,işte hayatım yorulduğum günler yemek bekleme, vs .Alışmasınlar öyle. Ablam gerçi çalışıyor eniştem her işi yapıyor, yemek, bulaşık vs.Hatta diyormuş ki nöbete kaldığın gün ben çok yoruluyorum nöbete kalmaEşiniz hiç olmazsa aba altından sopa göstermeyi anlıyor, bazı erkeklerin alıcıları bu küçük tehditlere de kapalı
Takım ortalama tahminim 1.60022 Temmuz Haftalik ALL_STAR takim ortalamasi : 1.1014
A AklinYolu1
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 55.9
Takim haftalik ortalama tahmini : 1.4970
Muttapa7555
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 59.5
Takim haftalik ortalama tahmini : 1.25
@kokulusabun
Ben 1 Agustos gunu ... olurum:69.0
Takim haftalik ortalama tahmini :1.365
Sena616
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 69.3
Takim haftalik ortalama tahmini : 0,9897
@tulipa
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 61.3
Takim haftalik ortalama tahmini : 1.290
@Papatya gelini
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 63.7
Takim haftalik ortalama tahmini : 1.785
@ebrar1980
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 68.5
Takim haftalik ortalama tahmini : 1.4321
@Sarellam
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 57.8
Takim haftalik ortalama tahmini : 1.200
@LolaLuna
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 54.2
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.9500
S salinger29
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 75.5
Takim haftalik ortalama tahmini : 1.2
Kuasar
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 75.0
Takim haftalik ortalama tahmini :
Forever07
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 74.5
Takim haftalik ortalama tahmini :
Forever07 Kuasar
Takim ortalama tahmininde bulunun kizlar. Dogru tahmine bir kupa var.
Geçmiş olsun şimdiden :)Size ayağımın son durumunu ararım
Çabuk kavradı bende farkettim demek ki o da farkında ruh halimin :)Eşiniz hiç olmazsa aba altından sopa göstermeyi anlıyor, bazı erkeklerin alıcıları bu küçük tehditlere de kapalı
Sözleşme şart hemde yaptırımı olan bi sözleşme yoksa köprüyü geçene kadar olay. İsmi lazım değil bi tanıdığım var her tanıştığıma ben temizlik yapamam cam silemem ütüden anlamam güzel yemek bekleme diye peşin peşin söylüyor:))) Hepside kabul ediyor ne hikmetse sonunu hayır eylesin rabbimAslında varya evlenmeden önce bunları konuşacaksın ,işte hayatım yorulduğum günler yemek bekleme, vs .Alışmasınlar öyle. Ablam gerçi çalışıyor eniştem her işi yapıyor, yemek, bulaşık vs.Hatta diyormuş ki nöbete kaldığın gün ben çok yoruluyorum nöbete kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?