Çoğalıyomuyuz nee@fatma7454 cim sadece ilk sayfadaki takımda olan arkadaşları etiketliyorsun canım.
Hoş geldinEki Görüntüle 2172212
Günaydınnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ilk diyet günümden bildiyorum kızlar
hedefim 1 agustosa kadar 74.5
inşallah geçerim diye de düşünüyorum sizlerle desteğinizle ve azmimle inşallahhhh aminnnnnn
akşam ki tartı resmini atmaya elim gitmedi A AklinYolu1tartıldım aslında ama malum sabahtan akşama fark oluyor bayasııı
sabah işe yürüyerek geldim 40 dk tempolu yürüyüş çantamda diyet yiyeceklerimle beraber
hepinizi öpüyoreeeee
Takıma hoşgeldin forever. Seni yeni başladığından dolayi 76.7 yazıyorum listeye. Menunu bekliyoruz.Eki Görüntüle 2172212
Günaydınnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ilk diyet günümden bildiyorum kızlar
hedefim 1 agustosa kadar 74.5
inşallah geçerim diye de düşünüyorum sizlerle desteğinizle ve azmimle inşallahhhh aminnnnnn
akşam ki tartı resmini atmaya elim gitmedi A AklinYolu1tartıldım aslında ama malum sabahtan akşama fark oluyor bayasııı
sabah işe yürüyerek geldim 40 dk tempolu yürüyüş çantamda diyet yiyeceklerimle beraber
hepinizi öpüyoreeeee
Kilo verme konusunda ciddi olan arkadaşlar gelsin lutfen:)Çoğalıyomuyuz nee
Umarım istediğin gibi sonuçlanır. Rahat ol. Cok gecmis olsun.Ayy bugün operasyon günü accik tırsıyorummm
Saol kuzum inşallah bu arada ben kg verme konusunda acayip ciddiyimKilo verme konusunda ciddi olan arkadaşlar gelsin lutfen:)
Umarım istediğin gibi sonuçlanır. Rahat ol. Cok gecmis olsun.
Cok ciddisin biliyorum. Fazla ciddisin hatta.Saol kuzum inşallah bu arada ben kg verme konusunda acayip ciddiyim
Takıma hoşgeldin forever. Seni yeni başladığından dolayi 76.7 yazıyorum listeye. Menunu bekliyoruz.
geçmiş olsun hemencik atlatırsın umarımAyy bugün operasyon günü accik tırsıyorummm
Biz baslayali cok oldu forever . Sen daha odemlerini atmadin. Bunun odemi var ,baslangicta hizli kilo vermesi var. Hem daha cok hirslanirsin fena mi.tatlım tartı resmi sabah ki tartı resmim
neden düşük yazıyorsun ki
yarın sabah o rakamı görürmüyüm diyorsun
Sadede gelelim menümüz yazalım
25 temmuz çarşamba
SABAH
....
1 bardak olmazsa olmazım limonlu su
1 fincan bitki çayı
1 dilim yumurtalı ekmek (en küçüğünden)
1 domates
1/2 salatalık
Limonlu maydanoz
ARA
...
Naneli biberli yoğurt
ÖĞLE
....
Yok hastanede olucam
ARA
3 mürdüm eriği
AKŞAM
....
Yulaf ezmesi (Yemezsem doyduğumu hissetmiyorum çok ilginç )
@fatma7454
@fatma7454 u etiketliyorsun canim.25.07.2018
sabah ılık limonlu su bir bardak
kahvaltı
2 haş. yumurta yarım domates 1 salatalık
2 dilim çavdarşimdilik böyle ama kesicem ekmeği tamamen
Biz baslayali cok oldu forever . Sen daha odemlerini atmadin. Bunun odemi var ,baslangicta hizli kilo vermesi var. Hem daha cok hirslanirsin fena mi.
Sana oyle yapmasam kuasar ve oteki arkadaslara haksizlik olacakti.
Aramizda 300-500 gramin lafi olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?