• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

:sus: bugün son baby
beynimde nasıl etki yaptıysan iştahım kesildi yeaaa:-)
ama ben bugün yicektimmm:KK8::KK33:
yazım mı bugün yediklerimi açayım iştahlarınızı :confused: ki birazcık kilo alın en şişko vasfında olmak çok kötü imişşşşş:KK42:
Ben dünkü yaş pastadan kurtulmusum beaaa:)

Yaz gitsin ilk gün bi si demiyoruz:))

Estagfurullah ne kovulmasi. Topigin olmazsa olmaz kurali neva. Yuklemede sıkıntı cekiyorsan yardimci olabilirim.
Teşekkür ederim.Bir an üzülmüştüm.Ben tlf bozuk.Teknolojiyle aram iyi de değil.Bana kolaylık yapın, beyana dayalı kabul edin.Pişman olmazsınız.İyi zayıflarım , zayıflatırımda.Olur mu

nasılll yoksa doğum günü pastandan yemedin mi :oha: ne kadar da gıcık adminnn :KK4:
yokkk yazmammm yazamammm :KK51:
yarın gururla yazmak istiyorum :KK52:
Yedim yükledim bile. Kupayı kaçırırsın o kadar diyorum :)
Teşekkür ederim.Bir an üzülmüştüm.Ben tlf bozuk.Teknolojiyle aram iyi de değil.Bana kolaylık yapın, beyana dayalı kabul edin.Pişman olmazsınız.İyi zayıflarım , zayıflatırımda.Olur mu
Email de mi atamıyorsun.

Üzülme canım birbirimize destek oluyoruz. Başlangıç kilosu açısından tartıyı önemsedik

Spordan geldim, öğle yemeğimi yedim canlaaar siz de durumlar nasıl?

Ben de dün gece erken yatıp telefona bakmadan yatakta döndüm durdum, en sonunda uyudum. Düzene sokmaya çalışıyorum uykumu da. Sabah da yumurtayla ilişkimize yeni bir sayfa açtık, birbirimizi sevmeye çalışıyoruz. Haşlanmış yumurta piynir ceviz falan yedim. İyi hissediyorum. Sen nasılsın motivasyon koçum, spor yıprattı mı? :KK53::spor:

Ben de dün gece erken yatıp telefona bakmadan yatakta döndüm durdum, en sonunda uyudum. Düzene sokmaya çalışıyorum uykumu da. Sabah da yumurtayla ilişkimize yeni bir sayfa açtık, birbirimizi sevmeye çalışıyoruz. Haşlanmış yumurta piynir ceviz falan yedim. İyi hissediyorum. Sen nasılsın motivasyon koçum, spor yıprattı mı? :KK53::spor:
Spor hem de nasıl bacaklarım ağrıdı evin yukarısında tepe var yere yatsam yuvarlana yuvarlana gitsem diye düşündüm. Süper kahvaltı olmuş lütfen günün geri kalanında da sağlıklı beslen sana güveniyoruz

Amaniin ayın 1 ine 8 gün kalmış ona göre cıss yemeyelim ,suyu artıralım, en az 30 dk hareket ekleyelim canlarım grup yüzdemiz çoşsun haftaya fit kelebekler :KK49:

Bu arada kızlar en arkada 20 lik dişim çıkmış nasıl ağrıyor konuşamıyorum annem ne iyi oldu ev çok sessiz, sakin diyor. Ne iyi gelir diş hekimi korkum yüzünden gitmiyorum. 20 liğin olduğu kısımda aft oluştu.

Bu arada kızlar en arkada 20 lik dişim çıkmış nasıl ağrıyor konuşamıyorum annem ne iyi oldu ev çok sessiz, sakin diyor. Ne iyi gelir diş hekimi korkum yüzünden gitmiyorum. 20 liğin olduğu kısımda aft oluştu.
Dişçiye gitmen lazım başka çaresi yok. İltihap kapmadan git. Geçmiş olsun.

Back