- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Bana email atabilirsin. Ozelden konusalim.Kızlar tartı fotoğrafını neden paylaşamıyorum cildiracagim
Bu da pastanin teget gectiginin kaniti . Bu demek degildir ki ekmek bulamazsam pasta yiyecegim.Uzun bir sure yemem artik.
limonlu su ekleniyor mu kizlar @Papatya gelini24 temmuz menüsü @fatma7454
Sabah;
Lor peyniri-domates-salatalık-yeşil biber-marul ve maydonozdan oluşan salata
1 yumurta, badem,ceviz, leblebi, kabak çekirdeği karışık kuruyemiş ve çay
Akşam; ızgara köfte ve köz patlıcan salata
Ayran
3 lt.su içmeye çalışırım öğleden sonraya piknik ayarlamışlar, dışarda olacağım.
limonlu su ekleniyor mu kizlar @Papatya gelini
Aklinizda olsun bu hafta onemli . Ben daha icemedim. Benim icme suyum cok az kalmis. Alicam sonra.Ben gün içinde limonlu su, maden suyu, şekersiz sütlü türk kahvesi, ayran gibi şeyler içiyorum da menüyü erken yazınca yazmayı unutuyorum bazen :)
Tamam kaptan içelim güzelleşelimAklinizda olsun bu hafta onemli . Ben daha icemedim. Benim icme suyum cok az kalmis. Alicam sonra.
Kefire su koy, limonlu su , sade su. Su mu dayanir bana.Tamam kaptan içelim güzelleşelim
Su al tabii
Su önemli
valla ben içiyorum günde iki kerelimonlu su ekleniyor mu kizlar @Papatya gelini
Cok iyi yapiyorsun pg.valla ben içiyorum günde iki kere
bende içtiğim bi çok şeyi yazamıyorum erken yazdığım içinBen gün içinde limonlu su, maden suyu, şekersiz sütlü türk kahvesi, ayran gibi şeyler içiyorum da menüyü erken yazınca yazmayı unutuyorum bazen :)
Kalorisizleri yazmaya gerek yok zaten ama limonlu su onemli.bende içtiğim bi çok şeyi yazamıyorum erken yazdığım için
İçiyorum gerçekten hayatımın bi parçası oldu bazen üç kere bile içiyorumKalorisizleri yazmaya gerek yok zaten ama limonlu su onemli.
Cok gecmis olsun . Nasil bir operasyon.Kızlar yarın ayağımdan bi operastçyon geçiricem bu hafta berbat geçicek benim için son haftamız olması benim için kötü oldu eksi görüceğimi hiç sanmıyorum
Çok önemli bişey değil ayağımın altında nasır var geçmedi çok derinde hastanede kesip alıcaklar 10 gün basamazmışım hareketlerim kısıtlanıcak bu yüzden kilo veremicemCok gecmis olsun . Nasil bir operasyon.
Bence kilo verirsin bosuna umitsizlige kapiliyorsun.Çok önemli bişey değil ayağımın altında nasır var geçmedi çok derinde hastanede kesip alıcaklar 10 gün basamazmışım hareketlerim kısıtlanıcak bu yüzden kilo veremicem
Öylede ne biliyim zaten spor yapmıyodu sadece işe gidip gelirken 40 dk yürüyodum ama şimdi oda olmucak bakalım bişey değiçicekmiBence kilo verirsin bosuna umitsizlige kapiliyorsun.
Sonucta yeme stilini tamamen degistirdin pg.
Cok fazla bi oynama yapmaz. Bence yediklerinle dengelersin.Öylede ne biliyim zaten spor yapmıyodu sadece işe gidip gelirken 40 dk yürüyodum ama şimdi oda olmucak bakalım bişey değiçicekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?