ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Günaydınnnn canlarım, yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz tartı resimlerini yüklemeyi unutmayın olur mu başlangıç kilosu önemli

Bende yazayım bir zayıflama hikayesi..

Hamilelikten önce kullandığım ilaçlarla 75'e kadar geldim ve 75'le hamile kaldım, ikizdi çok ağır geçti ve kilo verdim. Doğuma yine 75'le gittim. Hamilelik kilom olmadı hiç. Doğumdan 1 hafta sonra 63 kiloydum.Sonra klasik "ye de süt olsun" cümlelerinden 69'a kadar çıktım. 4 ay sonra tekrar hamileydim. 69 ile başladı yine 75 ile doğuma gittim. Çıktığımda 67lerdeydim. Doğum kontrol için hormon iğneleri kullandım 1 yıl, doktorum her ne kadar çok kilo alırsın dese de üçüz gibi büyüyen çocuklardan sonra 4. Bir bebek istemedim. İğneler ve beraberinde gelen yeme durumları.. işten ayrıldım, çocuklarla uykusuz, yorgun düzensiz yemek saatleri olan bir hayat. Yıllarca oturup doğru dürüst yemek yiyemedim. Hep bi koşuşturmaca, hep bi ayakta ekmek arası atıştırmalıklar, çocuklar uyuyunca yenilen ağır yiyecekler. Birde baş düşmanım hamur işi gıdalar. Annemler yaptı getirdi , ben yedim. Yeri geldi ben yaptım, yedim. Sonra 50 beden kıyafet alacak olma korkusu sardı beni. Çünkü 48 dar geliyordu artık. 86 kilo olmuştum bile. Ama işte anahtar sözcük "ne ara oldum hatırlamiyorum bile" kilo böyle o fark etmeden yediğin anda alınıyor arkadaşlar.

Önce iç hastalıkları uzmanına gidip tüm tahlillerimi yaptırdım. Bir sorun yoktu. Sonra diyetisyene gittim. Listedeki 6 dilim ekmeği yiyince kilo veremedim tabii.
Kendim birşeyler yapmaya karar verdim. Önce 86'dan 82 ye indim. Sonra ekmeği yavaş yavaş azalttım ve bıraktım. Mantı,makarna, pizza, poğaça...gibi hamur işlerini tamamen hayatımdan çıkardım. Şekeri de öyle. Meyveyi de azalttım. Meyve beni acıktırıyor. Her ne kadar bende insulin direnci var desemde testlerde çıkmiyor ama fark ediyorum var. O yüzden önüne geçmeye çalışıyorum. Ekmek ve hamur işi türevi yediğimde sabahları özellikle şiddetli baş ağrılarım oluyordu. Şu an 71 lere kadar düşünce geçti gitti, ikindi vakti gelen ani açlık krizleri, el titremeleri, baş dönmeleri...onlar da bitti.
Şu an sağlıklı beslenme ile devam ediyorum. Bol su ve sporla destekliyorum.
Hedefim 60.. ulaşabilirim inşaallah. Zira diz ağrısından, bel ağrısından, büyük beden giymekten, merdivenlerde yorulmaktan sıkıldım artık...

Azmine maşallah kuzum

Azmine maşallah canooo

Kızlaaar gününüz nasıl geçiyor .Yeni gelen arkadaşlarım müsait olduğunuzda tartı fotosunu bekliyoruz ,sağlıklı beslenelim, cıss yemeyelim ,suyu unutmayalım, haydi kaçtım

A AklinYolu1 pastan çok şirinmiş canım afiyet olsun
Sagol canim tadi da guzeldi. Tehlike gecti.

Açlık işte uyutmuyor adamı
Benimde dün gece hem midem ağrıdı, hem belim. Buaralar fazla ayakta duruyorum ondan herhalde, fıtığım azdı

Gecmis olsun dikkat et kendine . Sen bize lazimsin.

pastanı bende beğendim canım afiyet olsun yağ olmasın :)))

Sagol ebrarcim. 57.3 ciktim bugun. Teget gecti yani.

Günaydın herkeslere, iki gündür herzamanki rutinimi bozup gece yemek yemeden yattım ( normal insanlar gibi ), yüzüme gözüme nur gelmiş resmen, suratımdaki o yorgunluk gitmiş

Bu daha bir baslangic. Zayiflada goruselim kiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…