Bir arkadasi alip cikacaktim.Ehehee valla gidicem de gidemedim yolda arkadaşa takıldım.
Süpürge yok ya ondan dedim ayyy benim elim kolum gibi malum evde iki fırtına varAhaha esprini yesinler.
Camasirlari astim simdi bulasiklara girisicem. Sonra da coplere. Iki hafta sonra ancak gorursunuz beni.
Her gun supurge resimlerine bakip duruyorum.Süpürge yok ya ondan dedim ayyy benim elim kolum gibi malum evde iki fırtına var
Ben de bulaşıkları bitirdim yuppiiiiiiHer gun supurge resimlerine bakip duruyorum.
1. posta bulasik tamam. Kac gundur bunu mu erteliyorum ben.
Bir an önce gelsin şu süpürge bekliyoruzHer gun supurge resimlerine bakip duruyorum.
1. posta bulasik tamam. Kac gundur bunu mu erteliyorum ben.
Benim daha bitmedi bu daha bir baslangic.Ben de bulaşıkları bitirdim yuppiiiiii
Amanin yardıma gelirdim yakın olsaydık biter ya başlayınca bir de bakmışsın bitmişBenim daha bitmedi bu daha bir baslangic.
Siparis verecektim simdi ama carsamba gunu evde degilim.Bir an önce gelsin şu süpürge bekliyoruz
Sana yaptirirdim ben. Sonra da yemege gotururdum seni.Amanin yardıma gelirdim yakın olsaydık biter ya başlayınca bir de bakmışsın bitmiş
Yemek en sevdiğimSiparis verecektim simdi ama carsamba gunu evde degilim.
Sana yaptirirdim ben. Sonra da yemege gotururdum seni.
Buranin tatlilari da guzel sena.Yemek en sevdiğim
Wuhuuuuu söyleme böyle şeyler üzülüyorumBuranin tatlilari da guzel sena.
Wuhuuuuu söyleme böyle şeyler üzülüyorum
Spor uyeligin yakinda bitiyor muydu? Nasil gidiyor.MenümMuttapa7555
10.00
1 kk peynir, 4 zeytin ,çeyrek kaşarlı tost, şekersiz çay, domates, salatalık
14.00
2 yeşil erik
16.20
Bol salata, 2 su br ayran ,1 yuvarlak pide (annem fırında yaptı yemek tabağının ortası kadar)
Su 2 lt.Suyu artıracağım .Spor yapmadım yarın gideceğim sabah yapmaya .Evi süpürdüm 2 saat hareket ettim.
Dün ölçüm yaptılar. Toplamda 1 ayda 2 kg vermişim oradaki tartıya göre .Kalçam 3 cm incelmiş. Evet canım salı günü de gideceğim çarşamba gitmiyeceğim bitiyor son günleri işte. Sonra leslie videoları ile devam edeceğim .Spor uyeligin yakinda bitiyor muydu? Nasil gidiyor.
Cok guzel.Dün ölçüm yaptılar. Toplamda 1 ayda 2 kg vermişim oradaki tartıya göre .Kalçam 3 cm incelmiş. Evet canım salı günü de gideceğim çarşamba gitmiyeceğim bitiyor son günleri işte. Sonra leslie videoları ile devam edeceğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?