- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.941
kızlar eve sımdı geldım tartılmak ıcın kayınvalıdeme gıttım ondakı hassas kantar su hastanelerdekınden
gıttım ve sonuc sok edıcı 98 kılo cıktım kılo almısım
kendımı asla kandırmadım dıyet yaparken ne yedıgım bellı evdekı urunler bellı
cok guzel spor yapıyorum cok guzel beslenıyorum asla kendımı kandırmadım
cok moralım bozuk
herkes senın bu yemenle alınacak kılo degıl 1 senedır aldıgın kılo normal bı kılo degıl 3 gundur dıyetdeyım ben 1 haftada nasıl 4-5 kılo alırım dıye dusunuyorum sen ıc hastalıklara bı gıt endokrınolojıye falan gorun dedıler bana
netden randevu aldım yarın doktora gıdıcem gerekırse mıde amelıyatı olucam gercekden suan cok moralım bozuk zırlayıp duruyorum
koca koca ınsanlar moralım yerıne gelsın dıye tartı bozuktur ya falan dedıler tek tek tartıldılar ama tartı hepsınde dogru bı bana bozuk mubarek
dıyet yaptıgımı esımden baska kımse bılmıyor ama mıllet ne yedıgımı goruyor gercekten nasıl oluyor bu kılo artısı
gıttım ve sonuc sok edıcı 98 kılo cıktım kılo almısım
kendımı asla kandırmadım dıyet yaparken ne yedıgım bellı evdekı urunler bellı
cok guzel spor yapıyorum cok guzel beslenıyorum asla kendımı kandırmadım
cok moralım bozuk
herkes senın bu yemenle alınacak kılo degıl 1 senedır aldıgın kılo normal bı kılo degıl 3 gundur dıyetdeyım ben 1 haftada nasıl 4-5 kılo alırım dıye dusunuyorum sen ıc hastalıklara bı gıt endokrınolojıye falan gorun dedıler bana
netden randevu aldım yarın doktora gıdıcem gerekırse mıde amelıyatı olucam gercekden suan cok moralım bozuk zırlayıp duruyorum
koca koca ınsanlar moralım yerıne gelsın dıye tartı bozuktur ya falan dedıler tek tek tartıldılar ama tartı hepsınde dogru bı bana bozuk mubarek
dıyet yaptıgımı esımden baska kımse bılmıyor ama mıllet ne yedıgımı goruyor gercekten nasıl oluyor bu kılo artısı