- 4 Ağustos 2015
- 304
- 223
- Konu Sahibi AklinYolu1
Katilabilir miyim kizlar acaba destege ihtiyacim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanirim daha onceki arkadaslarla yapiliyor pardonKatilabilir miyim kizlar acaba destege ihtiyacim var
Basta oyleydi degistirdik. Bugun tarti resminle katilabilirsin.Sanirim daha onceki arkadaslarla yapiliyor pardon
Benim yolum uzun 20 kılodan fazla var vermem gereken.haftalık hedef de mantıklı aslında.haftada en az 1 kılo hedef olsun o zaman.umarım verebılırım.:))Hedef belirtebiliriz de, sıkıntı oldugunu gordum. Her hafta 1 1.5 kilo hedeflemek daha iyi bence. Insanin gozu mu korkuyor ne , ne zaman su kadar olucam dersem o hedefe ulasmadigimi gordum.
Sabah 7 gune sodali ayranla basladim. Bugunun cok esprisi yok. Uc gunluk sivi detoxum. Meyve suyu icmemeye calisicam cunku insulin direncinden kurtulmak istiyorum. Aksama dogru butun menumu toplu yazarim. @bilinmeyenkullanici .
Selam arkadaşlar biraz geç kaldım gripten de gözümü açamıyorum Annemlerdeyim yarın evime geçiyorum sporuma başlıcam inşallah
Benim yolum uzun 20 kılodan fazla var vermem gereken.haftalık hedef de mantıklı aslında.haftada en az 1 kılo hedef olsun o zaman.umarım verebılırım.:))
Gecmis olsun sarellam. Korumadaki all star seni de listeye ekleyeyim mi. Daha verecek misin :)
Bugun sivi mi alacaksin sadece.Hangi gunler siviyla beslenecektin ben de oyle yapmaya calisacam.Hedef belirtebiliriz de, sıkıntı oldugunu gordum. Her hafta 1 1.5 kilo hedeflemek daha iyi bence. Insanin gozu mu korkuyor ne , ne zaman su kadar olucam dersem o hedefe ulasmadigimi gordum.
Sabah 7 gune sodali ayranla basladim. Bugunun cok esprisi yok. Uc gunluk sivi detoxum. Meyve suyu icmemeye calisicam cunku insulin direncinden kurtulmak istiyorum. Aksama dogru butun menumu toplu yazarim. @bilinmeyenkullanici .
harika , zaten zorlanmamışsıdır diye düşünüyorumroxen2303 1.gün videosu tamam bence eğlenceli kısmı 20.dk dan sonra başlıyor elimemi yapışır deyip devam ettim.
Yok canım hiç zorlanmadımharika , zaten zorlanmamışsıdır diye düşünüyorum
gruptaki son kilonu hatırlayamadım , + kaç kilo ile başladın şimdiYok canım hiç zorlanmadım
roxen2303 1.gün videosu tamam bence eğlenceli kısmı 20.dk dan sonra başlıyor elimemi yapışır deyip devam ettim.
Kizlar selam
Baslangic 82.3
Hedef 62
Yol uzun pes etmek yok
Bugun sivi mi alacaksin sadece.Hangi gunler siviyla beslenecektin ben de oyle yapmaya calisacam.
Bugun sekersiz neskafe uc parca cikolatayla kahvaltiyi kapattim.
Nobette de az yiyecem.
Gece yemeleei yapmayacam.
Cayla birkac parca cikolata yiyecem yoksa tatli istegim gitmiyor.
Istahim neyseki azaldi onceden olsa isim zordu.
Benim bugunku tarti 66 kg.Yukleyemedim Lucky ye gonderdim.
gruptaki son kilonu hatırlayamadım , + kaç kilo ile başladın şimdi
Yarim yarim kg gitsen kafi.
Kekle bakışmak kaç kaloriYarim yarim kg gitsen kafi