- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
Eki Görüntüle 2114120 yani 62.2 kg
Kusura bakmayin tartimin olcusu farkli
Pound, stone ne cekiyoruz bu olcu birimlerinden. Kg gibisi yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2114120 yani 62.2 kg
Kusura bakmayin tartimin olcusu farkli
Çerez fındık ölçülü ye ama :) çok kalorili ve yağlılarKislar slm twist aleti ile 25 dk yaptim glu
tensiz besleniyorum ekmeksiz kahvalti kabakli yogurt oglen yemegim aciktikca cerez findik fistiksimdilik sikinti yok
Menü bana çok kalabalık ve kalorili geldi. Zaten biskrem vs onları saymıyorumB bilinmeyenkullanici menümü yazayım
Sabah 7:00
Yrm dilim ekmek
1er çatal tereyağ, reçel, bal
1 ceviz
2 parça peynir3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Öğleye kadar çok az kaçamaklar oldu (bi tane biskrem, bir dilim kek)
1 bardak süt
Öğlen 14:15
Taze fasülye 1 tabak
1 kase yoğurt
1 tane küçük havuç
15:30 yeşil çay
18:30 da da
3 köfte, salata ve ayran düşünüyorum
Bu spora bu menü çok az bence. Şahsi fikrim.Menü yazıyorum güzel kızlar
100 dakika yürüyüş artı koşu
30 mekik
3 lt su
Sabah 06.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor
1 bardak tarçınlı süt
Öğle 14.00
1 avuç leblebi
1 avuç kabak çekirdeği
3 kuru kayısı
1 ceviz
Nescafe
Ara 15.30
1 yaprak galeta üstüne peynir ve 1 cherry domates
Yarım portakal
Çay
Akşam 17.30 gibi yiyeceğim
4 5 yk fasulye yemeği
Minik bir kase yoğurt
1 tabak salata yağsız tuzsuz
Alınan 750 800 anca olur
Aynen canim ya gerci bu diyette guzel oluo 10 lar 20 ler ohhhPound, stone ne cekiyoruz bu olcu birimlerinden. Kg gibisi yok.
Halbuki ben hala açım ve hiçbir şey yememişim gibi geliyor.Çerez fındık ölçülü ye ama :) çok kalorili ve yağlılar
Menü bana çok kalabalık ve kalorili geldi. Zaten biskrem vs onları saymıyorum
Merhaba bugün 21i ara olarak sayar mısınız bilmiyorum ama şansımı denemek isterim, beni de aranıza alır mısınız?
Halbuki ben hala açım ve hiçbir şey yememişim gibi geliyor.
Sen sabahla öğle arasında baya ara vermişsin. Ben o arada dayanamazdım yerdim bişeyler.
bugün salonda tartıldım 61.8 geldim , kıyafet ve gün içinde olması sebebi ile -1 olabilir... fark yok benim için listede olmamın maksat burada sizlerle olayımroxen2303 senin kilon kac bu aralar. Sarellam i yarisma disi ekledim listeye istersen seni de ekleyeyim.
bugün salonda tartıldım 61.8 geldim , kıyafet ve gün içinde olması sebebi ile -1 olabilir... fark yok benim için listede olmamın maksat burada sizlerle olayım
tamamdır , salonda tartıldıkça bildirim yaparım bendeOlsun 11 hafta korumus olursun. Y.D yaziyorum sizler icin. yarisma disi.
tamamdır , salonda tartıldıkça bildirim yaparım bende
2 tabak taze fasulye yedim hala doymadım delirmiş gibiyim şu an