- Konu Sahibi AklinYolu1
Ayy pardon salı yarın di mi? Tamam Çarşamba yüklerim.Merhaba, resimler carsamba gunu yukleniyor.
Ben ABur Cubur çok yiyip su içemiyorum pek. Şu 2.5 ay daha bi çekidüzen versem iyi olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy pardon salı yarın di mi? Tamam Çarşamba yüklerim.Merhaba, resimler carsamba gunu yukleniyor.
Haaa vaktim oldukça tabi ki hallederimBen anlasam anlaticam canim sana.
Kontrol canim ya. Menu paylasimi zorunlu degil fakat paylasilan menulerde deneyimlerine dayanarak sunu yap bunu yap diyebilirsin.
Ayy pardon salı yarın di mi? Tamam Çarşamba yüklerim.
Ben ABur Cubur çok yiyip su içemiyorum pek. Şu 2.5 ay daha bi çekidüzen versem iyi olacak.
Haaa vaktim oldukça tabi ki hallederim
Merhaba eski ben, insulin direnci adayi. Ne kadar menu paylasimi yaparsan o kadar iyi.
Istege bagli katilabilirsin. Zorunlu hissetme kendini.
2 grubum daha var katılım sağladığım onlara da menü yorumu vs yapıyorum buraya da yaparım ne olacak :)
Tamammdııır,Gunaydin kizlar,
Yarin tarti resmi gunumuz. Katilacagim diyen arkadaslari etiketliyorum. Tartinizi kontrol edin size yamuk yapmasin yarin.
@_SinsireLLa_ Muttapa7555 goldenheart _Makaron_ tulipa krizantem3 B bilinmeyenkullanici @kolera88 kremsokola
Unuttugum biri varsa yarin resmi eklesin listeye eklensin.
Tamammdııır,
Unutmadım, aklımda
ne yapacauk acabaroxen2303 bizim topigin spor kismiyla ilgilenir misin?
@_SinsireLLa_ sen de menu paylasimi kismiyla ilgilenir misin?.
Hele bir hayir deyin. Napiyorum sizi ben.
Ben de genel olarak herkesle ilgileniyorum zaten.
Slm kızlar acil ödem atıcı bişeyler lazım bana içinde limon olmasın mümkünse.. Ekşi çok severim portakal yer gibi limon yerim ama suya limon sıkmak feci bi tat bence. Biraz daha şişersem patlicam elletim kapanmıyor yahu şişlikten odun gibi kaldım
ne yapacauk acaba
ayrı yere gerek yok bence burda beni etiketlerseniz yeterIlk hafta 20 dk olarak basliyoruz. Tabi yapanlar her gun spor bildirimi yapiyor. Sen de link yukleyebilirsin mesela 20 dk lik sunu yapin bunu yapin diyebilirsin. Biraz nazik davran ama bize ya da spor icin senin topige gelelim.
Kiz sen bizi etiketleyeceksin .ayrı yere gerek yok bence burda beni etiketlerseniz yeter
ben etiketlerim orda sorun yok , yapanda beni etiketlesin görelim kim ne yapıyorKiz sen bizi etiketleyeceksin .
ben etiketlerim orda sorun yok , yapanda beni etiketlesin görelim kim ne yapıyor