- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
Tamamdır bana uyar 65dk çarşamba başlıyoruz o zamanMayis in 2 si olacak aslinda. Yaklasik 10 hafta. 65 dk oluyor.
16 mayista ramazan basliyor. Icimizden oruc tutanlar olacaktir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır bana uyar 65dk çarşamba başlıyoruz o zamanMayis in 2 si olacak aslinda. Yaklasik 10 hafta. 65 dk oluyor.
16 mayista ramazan basliyor. Icimizden oruc tutanlar olacaktir.
Sagol arkadasim. Ismarlayacagim yemegi ne zaman ismarlamiyorum.
Gecmis olsun bu aralar oyle. Bol mandalina yiyorum ben artik. Arada gel korumadasin nasil olsa.
Sağol , gelirim tabi arada iyileşeyim de spora başlayacağım ben de .
Spora katilanlar her hafta 5 dk arttirmak zorunda iyi dusunun tasinin.
Karatay en iyisi de ben onun tatlili , patatesli versiyonunu yapiyorum. Karatay beni gorse ulkeyi terk eder
Diyete hazirlik volume 88756554
Guzelse bize de link ver. Beraber yapalim.
Sağol , gelirim tabi arada iyileşeyim de spora başlayacağım ben de .
Tamamdır bana uyar 65dk çarşamba başlıyoruz o zaman
Hayırlı olsun A AklinYolu1 , ben geçen cumartesi başladım diyete , 60.700 ' le başladım , bu gün 59.700'dü , haftada 1 kiloyla devam edersem , hedefim 50 İnşAllah .
Sagol han. Yarisa sen de katil istersen ama tarti resmi yuklersen:)
Sen de sağol Lucy , katılmak isterdim ama , internet bozuldu , ne zaman yapılır inan hiçbir bilgim yok , çarşamba gününe kadar yapılırsa eğer seve seve katılırım :)
Simdi uzaydan mi yaziyorsun
Bakalim kismet. :)
Wi-fi dilenciliği yaptım desem
Nasip ya bakalım ..
Carsamba gunu iki dk borc al yine.
Ya alamazsam , mahcup olurum sana gelip resim atamazsam
O konuda seni taniyoruz @_SinsireLLa_ dahil az ugrasmadik seninle:)
Ama bak çarşamba günü gelemezsem ceza yazma bana kızma sakın
Carsamba gelmezsen bizimle degilsin zaten:))
Daha geçen seferki cezam dolmadı , konu açtırma bana Lucy
Uyarildin bu kez ban yersin. Kalorisi yok zaten bence ac:)
Hahaha ikinizinde bu diyet topiginde , tartı resmî atma konusunu çok tatlı buluyorum insallah ortada anlasırsınız :) aklınyolu sen de Hannah a biraz musamaha mı derler .. göster :)Simdi uzaydan mi yaziyorsun
Bakalim kismet. :)
Hahaha ikinizinde bu diyet topiginde , tartı resmî atma konusunu çok tatlı buluyorum insallah ortada anlasırsınız :) aklınyolu sen de Hannah a biraz musamaha mı derler .. göster :)
Yada bize kablo çekecekOlmaz ya yukleyecek ya da komsusundan yukleyecek. Iki turlu de olur.
Yada bize kablo çekecek