- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.208
- Konu Sahibi AklinYolu1
O zaman yapacak bisey yokYeni Modem bile almiyor kabloyu zor ceker.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarışmanın ismi bile şimdiden motive etti beni -23 sonrası geri +10 aldım tam zamanında geldi bu diyet hedefim ilk 65 sonrasında 60 bakalım çarşamba tartı ne gösterecek. Başarılar hanımlarMerhaba diyet magdurlari :)
Kurallari yazayim da sonradan aramiz bozulmasin. Bu yarisma son yarismamiz ve all star niteliginde daha once katilmis arkadaslarla yarisiyoruz. Yardimcim @_SinsireLLa_dir.
Yarisma 21 subatta baslayip 2 mayista bitecektir. Arada katilim yok. Her carsamba tarti resmi yuklemek zorunludur.
Mecburi olanlar : 21 subat carsamba ve oteki carsambalar tarti resmi yuklemek zorunludur. Tartim tatile cikti , pilim bozuldu yok.
Istege bagli olanlar : Menu ve spor paylasimi.
Menu icin : Burada zorlama yok. Kilo verdiginiz surece istediginizi yiyebilirsiniz. Bende sivi diyeti ve patates ise yariyor diye baskasina bunu zorunlu kilamam sadece tavsiye edebilirim.
Spor icin : Bu da mecburi degil ama kilo vermek ve saglikli olmak icin onerebilirim.
+ Benim yapacaklarim gunluk menu paylasimi ve 20 dk lik spor (yuruyus dahil). Katilmak isteyen katilmakta serbesttir. Yalniz ilk haftadan katilmasi mecburidir cunku bu 20 dk her hafta 5 dk arttirilacak ve burada paylasilacaktir.
Katilanlarin kilo verecegine inaniyorum. Hepimize saglikli kilo vermeler. Diyetimiz bol olsun :)
Kimdir bu all_starlar : Daha once diyet yapmis ve son viraji alip , bu yarisma ile THE END yapacak olanlar.
eeee bennn :)
@_SinsireLLa_
@_Makaron_
@fatma7454
@kralicem77
@tulipa
@krizantem3
sergerdan
Korumadaki all_starlar:
roxen2303
beratti
@Sarellam
hayırlı olsun yeni topik
bende gelip bakarım buralara ... sağlıklı beslenme ve spora tam gaz devam , spor salonuna kayıt yaptırdım ,sporsuz edemiyorum
ben 50 metre ilerimde salon olunca daha fazla ertelemedim , program yazdık hocayla gidip geliyorum haftada 4 günNe guzel beni de durt arada.
Ben de yaptiricam arastiriyorum .
ben 50 metre ilerimde salon olunca daha fazla ertelemedim , program yazdık hocayla gidip geliyorum haftada 4 gün
Merhaba kızlar katılım alıyor musunuz gelebilir miyim ben de? 95den 56lara indim tatile gittim geldim 59 filanım şu an 51e inmek istiyorum
Tamamdır canım çok teşekkürler motivasyonum çok kırıldı bana iyi gelecekSuper inmissin. Katilim icin 21 subatta tarti resminle bekliyoruz o zaman.
Kurallar ilk sayfada.
Tamamdır canım çok teşekkürler motivasyonum çok kırıldı bana iyi gelecek
Hedefim 51 var 8 kilo. 3ünü yeni aldığım için çabuk gider inşallahMotivasyon bizim isimiz dermisim.
Motivasyon gelir gider onemli olan birakmamak.Yarisma 10-11 hafta suruyor. 5-10 kilo arasi kilo verme bekliyorum herkesten bakalim.
Hedefim 51 var 8 kilo. 3ünü yeni aldığım için çabuk gider inşallah
Inşallah çabucak giderler artık koruma moduna geçmek istiyorum ben arkadaşlarımla dışarı çıkınca onlar gibi güzel şeyler yemek istiyorum diyet modundan sıkılmaya başladımSon alinan kilolar cabuk gidiyor. Ben de 61 ile birakmistim 49 gun ara verdim. +5 ti en son. Cabuk gidecegine inaniyorum.
Inşallah çabucak giderler artık koruma moduna geçmek istiyorum ben arkadaşlarımla dışarı çıkınca onlar gibi güzel şeyler yemek istiyorum diyet modundan sıkılmaya başladım
51 o yüzden diyorum yoksa görünüş itibariyle şu an iyi görünüyorum aslında ama senin dediğin gibi 2 kg alsam 60ı görmek istememKoruma moduna gecsende iki kilo aliyorsun. O yuzden hedefin 2 kilo altina inmek gerekiyor.
Diyet modu yok zaten , oteki moda gectiginde illa ki aliniyor. O yuzden diyette iken her seyi kesmemek daha mantikli.
51 o yüzden diyorum yoksa görünüş itibariyle şu an iyi görünüyorum aslında ama senin dediğin gibi 2 kg alsam 60ı görmek istemem
Menü bildirimi yapanlar oluyorsa ben de yapabilirimZor olan gitmis kolayi kalmis zaten.
Menü bildirimi yapanlar oluyorsa ben de yapabilirim