- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.661
Biz zayıf olup burdan el sallariz kendisine
Yardımcı koç olarak gelirim tabiki de
Afrika diyeti canım benim yemiyon yemiyon miden küçeliyoBol su bol hareket ve Allah derdi unutturacak dert vermesin stresin de etkisi büyük ben de bu sıralar
Canım hannaz zaten yarışma dışı takılıyor bize :) beni gaza getiriyor haftada 2/3 kilo vererek :)
Kupalar bende :) ikinci yarışmada devam haftaya öyle bı kilo vericem ki şoka giricek herkes :)
Geri döndüm.
Bu kadar sinrini bozan ne oldu? Ciddi bir sorun değildir inşallah
Günaydın kızlar. İşlerim çok yogun bugün birde büyük oğlum hastalandı onun doktor telaşı var. Gün içinde yine uğrarım ama
@AklinYolu1 nasıl oldun canım daha iyi misin
KesinlikleNisa gece yazdiklarini okudum cok mutlu oldum.
Insan kendini yeniden yaratiyor degil mi
Evet Allahim bizlere bir vucut bir akıl emanet ediyor
Ve bizler o vucudu ozen gostermeyerek ne hale getiriyoruz.
Ve aklimizi ise buyudukce icimizdeki vicdanimizi kaybettikce kotu sekilde kullaniyoruz.
Evet aslinda saglikla yasamak
Ve vicdanimizi kaybetmeden yaşlanabilmek bir ibadet aslinda
Hemde en buyuklerinden
Hele ki bunu cocuklarimiza
Veya cevremizdeki cocuklara veya insanlara aktarabilmekde bir ibadet
Sevgiyle
Icimizdeki vicdani kaybetmeden
Yeniden yaratmali bu bedenleri
Cadı gayet iyi :) bana cemkirmeye başladı emin oldum iyileştiğineBunu cok istiyorum @_SinsireLLa_ Katilmazsan pisman edicez seni.
Ahaha yesinler. Kilo almada.
Ben de ben de.
Kiz kral ciplak demiycen daha ogrenemedin mi.
Tahmin edilmeyecek bi sey dun cok kotu gecti ama daha iyiyim su an.
Senin oglana da da gecmis olsun canim.Yeni seyler ogrendim bugun zorla ve uyumadan gittigim botanik kursundan.Bagisiklik sistemi ile ilgili hepinizle paylasicam.
N nscckts senin kizinda umarim daha iyidir nisacim. .
Kupalar devredilmiyor nisa:) Ara yok topik yarın aciliyor. .sure bes hafta Arada katılım yok.Bu yarışmadan hemen sonra mı 2. Yarışma başlıyor yoksa 1 hafta ara veriyormuyuz
Sevindim iyileştiğine bi daha hasta olmasın inşallah.Cadı gayet iyi :) bana cemkirmeye başladı emin oldum iyileştiğine
Cok gecmis olsun fatmacim. Bahsettiği kuru ailecek deneyin bence.Günaydın kızlar benim küçük ateştendi gece onu doktora götüreceğim... menü bildirieim mutlaka yeni kural yeni topik yeni düzen ben herşeye varım sıkıntı yok
Geçmiş olsun .hastalarımıza acil şifalar
benimde midemde bi sorun var gece 3-3,5 ggibi ağrıyla uyanıyorum bugünde çok ağrım var
ne önerirsiniz
sol kaburgamın altı fena ağrıyor.