- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.181
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.701
Çok haklısın canım...hem de ne yemek. Tadını bilmediğim şey azdır hakkatenGöz kararı yapmıyorum hiç hep tarife göre yapıyorum tadını da 100 kilo olana kadar yedigimden iyi biliyorummisafirle oturunca da sadece çay kahve içiyorum öyle eşlik ediyorum
Hayat düzenimi yeme kulturumu değiştirdim yoksa coktaaaannnn bozardim diyeti
Nasılsa sende daha önce yedin biliyorsun tadını :) boşver salatalık ye :)
Ay valla bizde yok deyip bırakıyorlar 4 aydır piyasada yok dediler... sonunda 1 yerde buldum çok şükür son kutuyu da ben aldım. Napcam böyle bilmiyorum hasta olmasın diye uğraşıyorum sırf bu yüzden ama abiden kapıyor illaki
Çok haklısın canım...hem de ne yemek. Tadını bilmediğim şey azdır hakkatenÇok sağol desteğin için. En azından bir 10 kg vermem farz.
Canım çok geçmiş olsun yakeşke yapabileceğim birşey olsa gerekirse ilacı bana özelden yaz burdan alıp göndereyim resmen eziyet çekiyorsun bir ilaç için olacak şey değil
:) Bende 15 kilo kaldı vereceğim Çarşamba günü tartıda şoka gireceksiniz :)
Ben senin o bakır yuzuklere bayilmistim sen orda yeteneğini daha çok gösterebiliyorsun camda daha sınırlı şeyler yapılabilir gibi geliyor banaHerkes ne kadar azimli maşallah :) cam takida sunlari yaptım simdilik bi seye benzemiyor ama her hafta değiştiriyorum.
Yeni başlayan biri için gayet iyiler ellerine sağlıkHerkes ne kadar azimli maşallah :) cam takida sunlari yaptım simdilik bi seye benzemiyor ama her hafta değiştiriyorum.
Eve gidip kina yakmam gerek. Gaz verin biraz :)
Cami sevmedim zaten. Kadin koyuyor fırına ertesi hafta cok değişiyor. Ama bugun bi seyler yaptim. Tamamlaninca guzel olacak. Ben de zincir filan daha cok sevdim. Zincirli bilezige başladım biterse gösteririm onu da.Ben senin o bakır yuzuklere bayilmistim sen orda yeteneğini daha çok gösterebiliyorsun camda daha sınırlı şeyler yapılabilir gibi geliyor bana
Ellerine sağlık :)
Heveslendim valla :)Cami sevmedim zaten. Kadin koyuyor fırına ertesi hafta cok değişiyor. Ama bugun bi seyler yaptim. Tamamlaninca guzel olacak. Ben de zincir filan daha cok sevdim. Zincirli bilezige başladım biterse gösteririm onu da.
Sagol mavi. Yeni baslayan biri icin zor ozellikle bu hoca cok geveze göstermiyor anlatiyor:) ama iyi bi kadın. Gumus kilini daha cok tutucam gibi. :)Yeni başlayan biri için gayet iyiler ellerine sağlık
Vardir orda gitsene bi kursa.Heveslendim valla :)
Yaptıklarını at hep bakalımSagol mavi. Yeni baslayan biri icin zor ozellikle bu hoca cok geveze göstermiyor anlatiyor:) ama iyi bi kadın. Gumus kilini daha cok tutucam gibi. :)
Kuzu sende örme bebek işine girişHeveslendim valla :)
Zamanında coookkkk yaptım usandımKuzu sende örme bebek işine giriş
Sende yetenek vardır
Ben dümdüz odun :)
Cam aslinda bakir ya da gumusden daha kolay. Zor olan gecirilecek ip icin delikleri yapmak, bi de cami kesmek. Onun disinda zor bi yani yok. Ozel firinin yok ki kendin yap kendin at surekli. Mikrodalgada bile oluyormus ama bende o da yok. Bi de kadin iyi yaptiklarimi aldi ben de onlar benimdi bana ver diyemedim :))Yaptıklarını at hep bakalım
Bi kaç kez denemişliğim var cam çok zor hakikaten ben hiç becerememiştim :)
Heveslendim valla :)
Çok yaptım zamanında burda tüm kurslara gittim ben ebruli kursu karakalem hepsine :)Vardir orda gitsene bi kursa.
Bakir gumus kursuna git. Onda sinir yok ayrica cok zevkli.Çok yaptım zamanında burda tüm kurslara gittim ben ebruli kursu karakalem hepsine :)
Çocuk gelişimi kursuna bile gittim
Eve bı dikiş makinası al çok kolay ve çok zevkli inan kendi elbiseni kendin dikersinCam aslinda bakir ya da gumusden daha kolay. Zor olan gecirilecek ip icin delikleri yapmak, bi de cami kesmek. Onun disinda zor bi yani yok. Ozel firinin yok ki kendin yap kendin at surekli. Mikrodalgada bile oluyormus ama bende o da yok. Bi de kadin iyi yaptiklarimi aldi ben de onlar benimdi bana ver diyemedim :))
Yapiyorsun firindan oyle degisik cikiyor ki. Taniyamiyorsun o yuzden isim konulmali ama oyle yapmiyor herkesinki karisik.
Isin ozu sevmedim. Ne yaparsan yap evde devam ettiremiyorsan bi onemi yok.
Ben bi de elbise daraltmayi, kotlari kisaltmayi , t shirt basmayi filan istiyorum. O da baska zaman artik.
Ne guzel kendin ne diye daraltmiyorsun. Elbiselerinle oynasana. Iyi kafa dagitir o da.Eve bı dikiş makinası al çok kolay ve çok zevkli inan kendi elbiseni kendin dikersin
Benim annanemde babanemde dikiş hocası az elbise etek dikmedim kendi patronunu çıkarmakta kolay inan daha zevkli
Burda bakır gümüş kursu duymadımBakir gumus kursuna git. Onda sinir yok ayrica cok zevkli.
Makinami yaptirmam gerekNe guzel kendin ne diye daraltmiyorsun. Elbiselerinle oynasana. Iyi kafa dagitir o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?