- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.579
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.641
Heee öyle mi ben sadece tartı bildirimi yapican bundan sonra sanıyordum :)
ahahaha Nisa birinci Hannaz görünüyor gibi gibi gibi
Benden bu kadar daha ne kadar vereyim kız 40 kiloya mı düşeyimHaftaya beni kimse geçemez alt üst etcem burayı :)
Zaten yarışma bitiyor Nis başa baş kilo verdik sayılır ama seni gerçekten tebrik ediyorum canım İnşAllah hedeflediğin kilona en kısa zamanda sağlıkla ulaşırsın
Sadece senin için demedim kiz kimse geçemez beni son haftaya yakışır kilo vercem :)Benden bu kadar daha ne kadar vereyim kız 40 kiloya mı düşeyim
Rici ederim ama gönlümün birincisi Nisa küsmece yokTeşekkür ederim Makaron
Ayyyy :)Rici ederim ama gönlümün birincisi Nisa küsmece yokÇünkü o çok mücade ediyor ve büyük yol kat etti.
Rici ederim ama gönlümün birincisi Nisa küsmece yokÇünkü o çok mücade ediyor ve büyük yol kat etti.
Ayyyy :)
Teşekkür ederim canlar çok mutlu oldumBenim de gönlümün efendisi tabi kilo verme mücadelesi gerçekten mükemmel bin kere tebrik ediyorum
Geri döndüm.Samsonn benim Menume laf söyledin banlandin :) umarım cabuk gelirsin
Bizim bölümde yok iste.Hastane cok buyuk ve labirent gibi.Gunduzler de yogun;(Hastanede nasıl tartı olmaz :) kadın doğum olsun diyetisyen olsun iç hastalıkları olsun :) onu geç ameliyata girerken hem boyunu hem kilomu olctuler anestezi ona göre verilirmis
Kan alım yerinde bile var :)
Çok geçmiş olsun canım
Daha iyi canım geçen gün ilk kez acıktım diye uyandırdı
Bugünde buzdolabını açmış kendine zeytin peynir salatalık almış yemis
Çok şükür artık acikiyor ve yiyor
Su kısmı şahane menü de güzel de 4 lt su maşallah03.05.2018 menum
Sabah 1 yumurta+1 dilim ekmek+2 dilim peynit+5 zeytin
Ogle 1 tabak ispanak+1 kase yogurt
Aksam usru 6 badem
Aksam 1 tabak sebze yemegi+1 kase yogurt 1 dilim ekmek
Su 4 lt
Zippor yokk