- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.861
Bugünkü menü
Sabah 2 yumurtalı zeytinli kaşarlı omlet
3 ceviz 3 badem
Akşam ızgara balık salata :)
Canim baligi kendin mi yapiyorsun. Bir tarif isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünkü menü
Sabah 2 yumurtalı zeytinli kaşarlı omlet
3 ceviz 3 badem
Akşam ızgara balık salata :)
Yok ya kendim hiç uğraşamam direk aldığım yerde ızgara yaptırıyorum :) lokum gibi oluyorCanim baligi kendin mi yapiyorsun. Bir tarif isterim
Geçmiş olsun ... Bu havalar fenaKızlar günaydın. Ben grip olmuşum, 3 kupa ile nazar vurdunuz zaar
A AklinYolu1 sanirim ben hamileyim. Ondan istahim everest ' e kadar tirmanmisti.
Balığı evde kendim yaptığım zaman şöyle yapıyordumCanim baligi kendin mi yapiyorsun. Bir tarif isterim
Geçmiş olsun ... Bu havalar fena
Hadi canimm :) tebrik ederim :)
TopraKahveBob eğer güzel balık yemek istiyorsan emekte migros varya sağlık ocağı falan ... Orada 2 tane balıkçı var ikisi de çok güzel ordan alıyoruz paket yaptırırken birerde balık yiyoruz :) yeride var yemeğe
Balığı evde kendim yaptığım zaman şöyle yapıyordum
Patatesleri elma dilim yapıyorum
Havuç soğan sarımsak halka halka doğruyorum
Fırına atıyorum çok az zeytinyağı ve su baharat
Üstüne balığı koyup pişiriyorum fırında
Balıgin üstüne sadece tane karabiber dilim limon
antebe geldıgınde senı esınle bıze yemege beklerım :) caya da olur kahveye de farketmez sana hangısı uyarsa :)Tesekkurler canim :)
Of cok guzel tarif. Ben gurbetteyim de azcuk. Ama bizimkilere soylim tarif ettigin yeri. Ben bugun balik yemeden uyumam artik. Istahim cok fena. Her gordugumu canim istiyor. Gormedigiminde kokusu geliyor burnuma. Esim midende ne var senin demisti. Bebekmis meger.
antebe geldıgınde senı esınle bıze yemege beklerım :) caya da olur kahveye de farketmez sana hangısı uyarsa :)
Canim gercekten cok incesin. Cok tesekkur ederim. Soz vermiyeyim ama haber verecem gelince insallah
Aynısının saks mavisini aldım :)kendımı mayolardan alamadım sabahtan berı mayolara plaj trendlerıne bakıyorum
harıka seyler buldum
gecen senekı mayom suydu
Eki Görüntüle 2138540
pareom buydu
Eki Görüntüle 2138541
sımdı ıcıne dusuyorum
bu sene sunları begendım ne dersınız
Eki Görüntüle 2138542 bırı bu dıgerı de bu
Eki Görüntüle 2138543
gecen sene tek mayo aldıgıma pısman oldum yedeklı olcak bu sene ve pareo dusunmuyorum .
gercekden cok ınce olmayı dılıyorum bende şöyle bır 36 beden
kendımı mayolardan alamadım sabahtan berı mayolara plaj trendlerıne bakıyorum
harıka seyler buldum
gecen senekı mayom suydu
Eki Görüntüle 2138540
pareom buydu
Eki Görüntüle 2138541
sımdı ıcıne dusuyorum
bu sene sunları begendım ne dersınız
Eki Görüntüle 2138542 bırı bu dıgerı de bu
Eki Görüntüle 2138543
gecen sene tek mayo aldıgıma pısman oldum yedeklı olcak bu sene ve pareo dusunmuyorum .
bu sene sahillerde bir örnek kk :)Aynısının saks mavisini aldım :)