- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.501
eğer o cam objeleri de sen yapıyorsan kesinlikle cam derim kuzummmArkadaslar cam takiya mi gideyi, gumus , bakir olana mi, yoksa genel taki mi. Merak edenler icin cam taki boyle bi si.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer o cam objeleri de sen yapıyorsan kesinlikle cam derim kuzummmArkadaslar cam takiya mi gideyi, gumus , bakir olana mi, yoksa genel taki mi. Merak edenler icin cam taki boyle bi si.
hiiç sevmem allahtannBörek yi peynirli.
Gümüşe git bende gümüş seviyorum
Yalniz fatma bugun aliyorsun ama ben bu aksam spor yaparsam ne olacak. Bence carsamba gunu alsaydin o gun dagitsaydin.Tamamdır canım
Hem kendime yaparim hem hediye ederim.Ya işte yaptığın hobiler öylece durmasın takarsın diye de dedim:) cam çok basit duriy ama gümüş hep takılabilecek şeyler:)
Sayende cam diyenlerle gumus diyenler esitlendi.eğer o cam objeleri de sen yapıyorsan kesinlikle cam derim kuzummm
60 sn+60 sn toplam 120 sn olacakEvet ama sen 60sn plank yazmışsın 3 güneş edi
eğer camı öğreten iyi bir hoca ise muhteşem şeyler çıkartırsın ortayaSayende cam diyenlerle gumus diyenler esitlendi.
Ben zatrn akşam yazın dediydim ama bu hafta böyle halledelim. Haftaya çarşamba alırım. Spor yaparsanız etiketleyin sorun yokIki kursa da gidebilirim fatma ikisini de sevdim yani. Sadece saatler gicik etti beni. Biri sabahin korunde biri aksamin dibinde.
Yalniz fatma bugun aliyorsun ama ben bu aksam spor yaparsam ne olacak. Bence carsamba gunu alsaydin o gun dagitsaydin.
Hem kendime yaparim hem hediye ederim.
Ya iste bi de hocasina bagli. Iki kursa gidicem de bakalim . Hem gumusu hem cami seviyorum ben.eğer camı öğreten iyi bir hoca ise muhteşem şeyler çıkartırsın ortaya
yoksa sıradan şeylerle uğraşma.
gümüşe git.
Evet haftaya sali aksami ya da carsamba gunu olsun. Boyle cok karisir kafan soyleyeyim.Ben zatrn akşam yazın dediydim ama bu hafta böyle halledelim. Haftaya çarşamba alırım. Spor yaparsanız etiketleyin sorun yok
Dur yarım saat daha yürücem bekleyinM e g g kız sen yaptın mı varmı alacak verecek sanki yok gibi
Tamam gittim hemen bahçede yürücem yarım saat1 saat yurumussun yarim saat daha yuru yildiza tamamla onu yoksa 15 dk bosa gidecek sindy
Hadi hadi akşama kadar tamamla bak bekliyorumDur yarım saat daha yürücem bekleyin
Tamam gittim hemen bahçede yürücem yarım saat
Camdan popcornlar latte bardakları yapSaatler degismis , o yuzdenm hem de cam olana hem gumus olana gidicem. Oteki kalsin.
Camdan ayakkabi yapicam kendime. Prensimi bi bulayim.
Oh oh gözün aydın hadi bakalımSaatler degismis , o yuzdenm hem de cam olana hem gumus olana gidicem. Oteki kalsin.