- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.521
Nur topu gibi 2 yıldızın var hayırlı uğurlu olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nur topu gibi 2 yıldızın var hayırlı uğurlu olsun.
Canımsın ev işini saymıyorum canım:)) 5 yıldız ediyor yürüyüşlerin 15 dk da kalıyorKız Fatma benim bu temizliklerde sayılıyor mu
Ctesi 1 pazar 3 saat yürüdüm ptesi sabah 8 den gece 1 e kadar sadece kahvaltı ve ayran içmek için oturmak dışında durmadan hareket etmiş oldum sayılmıyor mu :)
TişikkirlirNur topu gibi 2 yıldızın var hayırlı uğurlu olsun.
Hahah diyosunCamdan ayakkabi yapicam kendime. Prensimi bi bulayim.
Bizim sayemizde yakinda olimpiyatlara katilacaksin.
Senmiydin beni 64 yazan el koyim mi şimdi ben bu yıldızlaraTişikkirlir
Bugün yarım saat daha yürüdüm okadar yuruyebildim insanlar bana baktı yuruyusume bacagimi kaldırıp adım atamadımCanımsın ev işini saymıyorum canım:)) 5 yıldız ediyor yürüyüşlerin 15 dk da kalıyor
Ayy bi de gumus kili hamuru buldum. O da zevkli. Ne cok sey varmis.Oh oh gözün aydın hadi bakalım
Iyi bak onlara bi daha alamayacaksin cunku.Tişikkirlir
7 numero, su icsem yariyor.
Kaptana bi sor bakim bakan da olsak kaptana bağlıyızBugün yarım saat daha yürüdüm okadar yuruyebildim insanlar bana baktı yuruyusume bacagimi kaldırıp adım atamadım
Ama bukadar temizliğe yıldız olmaması olur mu ya canım çıktı yeminle 1 kg verdirdi
7 numero, su icsem yariyor.
Kendine ödül ver diye yazdım onu ben 59 yazaydım daha mı iyiydiSenmiydin beni 64 yazan el koyim mi şimdi ben bu yıldızlara
Yazaydın ben olamasam da sen yazaydın noludu sanki bak senin yüzünden 64lü çıkcam... kfc nin suçu yok senden ötürü beyaKendine ödül ver diye yazdım onu ben 59 yazaydım daha mı iyiydi
Olsun parmağı kopmamış sonuçta
Olsun parmağı kopmamış sonuçta
6 yıldızın var o yarım saat 1 yıldız kazandırdı sana ne güzelBugün yarım saat daha yürüdüm okadar yuruyebildim insanlar bana baktı yuruyusume bacagimi kaldırıp adım atamadım
Ama bukadar temizliğe yıldız olmaması olur mu ya canım çıktı yeminle 1 kg verdirdi
Al be al tüm yıldızlarımı toplasan 2 tane zaten bütün galaksiyi al hattaYazaydın ben olamasam da sen yazaydın noludu sanki bak senin yüzünden 64lü çıkcam... kfc nin suçu yok senden ötürü beya