- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.881
Nasıl etkisi ne ki? Oğlak benimKizlar burçları yeniden yazalım unuttum ben. Yarin dolunay var. Kilo almanın bas sebebi :)
Kizlar burçları yeniden yazalım unuttum ben. Yarin dolunay var. Kilo almanın bas sebebi :)
Arkadaslar ,ikinci yarisma icin %5 kilo verme sarti var.
Ornek : Yarisma basinda 60 kilo olan bir arkadasimizin verdigi kilo miktari 3 kilo olmali. Yarisma sonunda 57 'nin ustunde ise ikinci yarismaya katilamaz.
Basak benim. Istahi aciyosa o bende hep var:))Kizlar burçları yeniden yazalım unuttum ben. Yarin dolunay var. Kilo almanın bas sebebi :)
Dolunay vücudumuzda ödem tutmasına neden oluyorBasak benim. Istahi aciyosa o bende hep var:))
ptesi onu deneyeceğim 5 günlük.Yaa kizlar bu hafta listeli bi diyet mi yapsam diyorum. Bi liste takip etmeyince, kendime yasak falan koymayinca ipin ucu kaciyo bazen.cgdmk yi takip ettim forumda, rus diyeti diye bisey buldum. Isvec diyetinin oldurmeyen versiyonu gibi:)) onu mu denesem ki
balık burcuyum ama pek anlamam kilo almak filan hoşuma gitmedi bu sözlerKizlar burçları yeniden yazalım unuttum ben. Yarin dolunay var. Kilo almanın bas sebebi :)
Haklısın, çok sağlıklı değil birden kilo vermek ama motiveye ihtiyaç duyduğumda iyi geliyor. 8 kilom kaldı, 5 kilo daha verip son 3 kiloyu ya Ayça Kaya'nın yöntemiyle ya da weight watchers ile vereyim diyorum. Hedefe ulaşınca da spora daha fazla vakit ayırmayı düşünüyorum. İki doğumdan sonra vücudum hiç sıkı değil zaten. Bana da @AklinYolu1 gibi kilo verme sürecinde spor iyi gelmiyor. Tabi verdiğinden daha fazla vermiş gibi görünüyor, sporla veren de ama ben veremeyip inceliyorum daha çok. 50lere bi ineyim yaa :)kızlar şok diyet yapmamanızı öneriyorum. isveç diyeti yaptım evet sadece 5 gün yaptım evet 4.3 kilo gibi bir kayıp oldu ama karnım yumuşadı bu şok diyet yüzünden. aman diyim kendinize bunu yapmayın. 10 gündür göbeğim sıkılaşsın diye verdiğim çabayı bir görseniz..
Aman sok diyet istesem de yapamam zaten, olurum acliktan:)) benim gordugum bu rus diyeti sunlari yiyin bunlari yemeyin tarzi bi diyetti, mantikli geldi. Cogu bildigimiz seyler zaten un, seker falan. Bi de sut urunleri yok mesela diyette. Son zamanlarda yabanci sitelerde de cok goruyorum sut urunsuz diyetleri, nedenini bilmiyorum acikcasi. Laktoz intolaransindan oturu falan mi ki acaba?kızlar şok diyet yapmamanızı öneriyorum. isveç diyeti yaptım evet sadece 5 gün yaptım evet 4.3 kilo gibi bir kayıp oldu ama karnım yumuşadı bu şok diyet yüzünden. aman diyim kendinize bunu yapmayın. 10 gündür göbeğim sıkılaşsın diye verdiğim çabayı bir görseniz..
Sokolacim onu bagirsak sagligi icin yapiolar genelde. Alerjik besinleri ornegin gluten, sut urunleri hatta domates biber vs tuketmemek daha saglikli die kesen var. Hashimoto, egzema, cesitli rahatsizliklarini bole iyilestirdiklerini iddia edenler var bana biraz abarti gelse de olabilir tabi.Besin alerjisi yuzunden kesenler de var colyak hastalari ve laktoz alerjisi olanlar gibi..Aman sok diyet istesem de yapamam zaten, olurum acliktan:)) benim gordugum bu rus diyeti sunlari yiyin bunlari yemeyin tarzi bi diyetti, mantikli geldi. Cogu bildigimiz seyler zaten un, seker falan. Bi de sut urunleri yok mesela diyette. Son zamanlarda yabanci sitelerde de cok goruyorum sut urunsuz diyetleri, nedenini bilmiyorum acikcasi. Laktoz intolaransindan oturu falan mi ki acaba?
@krizantem3
@sergerdan
Sarellam
Arkadaşlar boy, hedeflenen kilo, yaş ve haftalık yapılan aktivite bilgilerinizi yazabilir misiniz? Yazdıysanız affedersiniz, görmedim.
Ust kisim kemiklerim sayilacak nerdeyse, basenler ise yarim ay modunda. Nerdeyse dolunay i olusturuyorlar.Cidden moralimi bozuyor artik. Su dolunay gecsin de gorelim bakalim.
Genel olarak su gruplari etkileniyor. Sadece esas burc degil de, ay burcu yukselen de olabilir.Hangi burçları etkiliyomus benimki boğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?