- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.921
Albumumde fotolar canim, izledim seni bakabilirsin:)Aşırı bır iştah var bende. Bu gun dünyayı yıyesim vardıdirek sağlı sollu çarpmış bana desene
link atarmısın cnm meraktan çatlarım yoksa
Hemen bakıyorum.hedef kılomdan sonra bende öncesi sonrası yapacağımAlbumumde fotolar canim, izledim seni bakabilirsin:)
Ben senelerdir ara ara foto koyup degisime bakiyorum. Bi iyilesiyo bi kotulesiyo, istikrar yok pek:))Hemen bakıyorum.hedef kılomdan sonra bende öncesi sonrası yapacağım
Kötüleşmiş bişey göremedim ben.bence tam kıvamındasınBen senelerdir ara ara foto koyup degisime bakiyorum. Bi iyilesiyo bi kotulesiyo, istikrar yok pek:))
Kendini daha iyi hissedeceksen sen bilirsin tabi ki canım :) weight watchers nasıl bir şey pekiHaklısın, çok sağlıklı değil birden kilo vermek ama motiveye ihtiyaç duyduğumda iyi geliyor. 8 kilom kaldı, 5 kilo daha verip son 3 kiloyu ya Ayça Kaya'nın yöntemiyle ya da weight watchers ile vereyim diyorum. Hedefe ulaşınca da spora daha fazla vakit ayırmayı düşünüyorum. İki doğumdan sonra vücudum hiç sıkı değil zaten. Bana da @AklinYolu1 gibi kilo verme sürecinde spor iyi gelmiyor. Tabi verdiğinden daha fazla vermiş gibi görünüyor, sporla veren de ama ben veremeyip inceliyorum daha çok. 50lere bi ineyim yaa :)
cok tesekkur ederim pegasuscumkremsokola cnm böyle olsam amuda kalkarım
Bakmaz olaydım o bıkınılı fotografı görmez olaydım
Şaka bır yana cnm sen gayet ıyısınhatta supersın
Muhtemelen laktozdandır ama laktozdandır ile hızlı kilo verme arasındaki ilişkiyi çözemedimAman sok diyet istesem de yapamam zaten, olurum acliktan:)) benim gordugum bu rus diyeti sunlari yiyin bunlari yemeyin tarzi bi diyetti, mantikli geldi. Cogu bildigimiz seyler zaten un, seker falan. Bi de sut urunleri yok mesela diyette. Son zamanlarda yabanci sitelerde de cok goruyorum sut urunsuz diyetleri, nedenini bilmiyorum acikcasi. Laktoz intolaransindan oturu falan mi ki acaba?
Ben de bilmiyorum da bu ara cok duydugum icin belki bilen vardir dedim. gecenlerde kardashian'larin da diyet yaparken sut urunu yemediklerini okumustum.Muhtemelen laktozdandır ama laktozdandır ile hızlı kilo verme arasındaki ilişkiyi çözemedim
Kalori hesabının basitleştirilmiş hali diyebiliriz. Diyete başlamadan önce bir kaç soru soruyor, ona göre günlük yiyeceğin puanı hesaplıyor. Düşük karbonhidrat diyetine çok benziyor ama daha esneği ve net olanı. Düşük karbonhidratta 40-60 arası diyor. Ww da mesela benim 19 puanım var, ne eksi, ne artı olmaliymis vs vsKendini daha iyi hissedeceksen sen bilirsin tabi ki canım :) weight watchers nasıl bir şey peki
Bu yarisma 9 mayista bitiyor. Yeni yarisma 9 mayista baslayabilir. Hedef kilosuna yolu fazla olanlar devam ederse desteklerim.
Bu cumleden ne anladin anlat bakayim.
Aynen...Yok güzelim, canımız istemeye kalksa iş yerinde de herkes yiyor tutamazdik. Ben etkilenmiyorum vallahi.
çok pislik olur hakgatten9 Mayıs'tan sonrakine sadece 5 kg ve üstü verenleri dahil et pislik olsun :)))) yani bu yarışmada 2 kg veren diğerine giremesin :))) A AklinYolu1
Cok mantikli hatta belli bi yuzde olsun
Sinifin öğretmeni gaza getiren uyuz ogrencisi gibiyim :)))
Senin bugunku sivi diyetin ise yaramis.
Ben 6 haftada 55 e inerim. Ben devam etmiycem zaten korumada kalirim.
Acımasızlar Kulübü!Yuzde 5 veya 4 yapabiliriz 60 kilo biri icin yuzde 5, 3 kilo yapio gayet makul hedef
ya ne tatlısınızOrtmenim makaron cok konusuyo dersi dinleyemiyorum
Menu gorunce sıkıntı olmaz diyorsaniz tamam. Ben de kilomu verip korumaya gecerim .
Yalniz siz resimleri sabah mi yuklersiniz iftardan once mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?