- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 358
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.841
Bugun salonda ilk gunumdu 1 saat zumba yaptim cok eglenceliydi
Aksam da 150gr kadar ciger yaninda da yarim lt olmustur walla bol bol ayran
Kilo verme listesine baktim da bi gulme geldi:))cgdmk hayati uclarda yasamayi seviyosun:)) her hafta ya 2 kilo almissin ya iki kilo vermissin valla:))
Siz benden 7 saat ileride gidiosunuz makaroncum , benim de o saatlerde kicimdan ter akiodu bi fark yok yani :)Orda saat kaç Veronocum? Sen bize yazdığında bizim popoda sinekler uçuşuyordu
kıçların başı dertteSiz benden 7 saat ileride gidiosunuz makaroncum , benim de o saatlerde kicimdan ter akiodu bi fark yok yani :)
Sorma ya bi rahata eremedi popilerimiz, iki gun rahat etse buyuo zaten sapsikkıçların başı dertte
Tam bi ajansin A AklinYolu1 :)) nasi begendin mi kombinimi:))
Bugun salonda ilk gunumdu 1 saat zumba yaptim cok eglenceliydi
Aksam da 150gr kadar ciger yaninda da yarim lt olmustur walla bol bol ayran
Benim bugunku menu evlere senlik
Oglen: pilav ustu doner
Aksam: 10 tavuk kanat
Toplam: 1700 kalori
Spor: 1 saat yuruyus
Aksamki tavuk dokundu sanirim, midem bi tuhaf. Umarim zehirlenmem ya, cok isim var bu ara zehirlencek zamanim yok:))
Istanbul'u baz alalim o zaman. Aksam saat 20:00 gibi desek. 17:00 ve 21:00 arasi. Aralik 4 saat olsun ne olur ne olmaz.A AklinYolu1 iftardan önceki son 3 saatte bildirelim işte. Koruma dönemi diyorsun yani benim daha çoook uzun yolum var.
Kızlara da uyarsa yalnız spor olayı ramazanda çok zor haberiniz olsun. Geç saatte yenen yemeklerde ayrı bi durum tabi hayırlısı bakalım
B bilinmeyenkullanici sanırım benim anladığım kadarı ile korumaya geçmesine rağmen vermeye devam ediyor. Çünkü bazen aşırı sıkı diyetler bırakılsa bile spor vs den ve bünyenin hemen geçiş yapmamasından ötürü vücud veriyor. O yüzden yarışmada hala olmak istiyor. Ben öyle anladım.B bilinmeyenkullanici sen korumaya gectim demistin ama siralamaya girmek istiyorsun. O zaman dedim kupalari alma sen de tamam dedin. Ben yarismada olmayip siralamada olmak istemeni anlamiyorum. O yuzden tam olarak ne istiyorsun soyle de ona gore karar verelim.
Yarismadayim diyorsan yarismanin ortasinda birakamazsin. Birakirsan listeden silinirsin.
Korumadayim diyorsan yarisma disi yazilirsin listeye sorun degil.
Zaten 6 hafta kaldi. O yuzden net kararini ver billy.
B bilinmeyenkullanici sanırım benim anladığım kadarı ile korumaya geçmesine rağmen vermeye devam ediyor. Çünkü bazen aşırı sıkı diyetler bırakılsa bile spor vs den ve bünyenin hemen geçiş yapmamasından ötürü vücud veriyor. O yüzden yarışmada hala olmak istiyor. Ben öyle anladım.
Ya neden bu kadar anlaşılmaz oldu bu durum anlamadım ki. Kupa istemiyorum sıralama istemiyorum bura ile motive olup az da olsa kilo vermek amacım koruma kısmına yazabilirsin yaniB bilinmeyenkullanici sen korumaya gectim demistin ama siralamaya girmek istiyorsun. O zaman dedim kupalari alma sen de tamam dedin. Ben yarismada olmayip siralamada olmak istemeni anlamiyorum. O yuzden tam olarak ne istiyorsun soyle de ona gore karar verelim.
Yarismadayim diyorsan yarismanin ortasinda birakamazsin. Birakirsan listeden silinirsin.
Korumadayim diyorsan yarisma disi yazilirsin listeye sorun degil.
Zaten 6 hafta kaldi. O yuzden net kararini ver billy.
Tamam onlar gibi işte yaz listeye ben anlamadım olayı gerçektenKilosu stabil degil. Bence sorunu o. Kararlarinda net degil. O yuzden hem vermeye devam ediyor, hem de almaya devam ediyor.
Bu koruma yarismasi degil yalniz makaron.@sarellam hem koruyor, hem listeye yaziliyor her hafta ama yarisma disi .
6 ay diyet spor yaptım canım kaçamak hiç yapmadım şimdi bu alıp vermelerim yorulduğumdan olduaaaa B bilinmeyenkullanici daha şimdi fark ettim. O kadar kiloyu nasıl verdin acil pleaseeeeeeeeee95'den 50'lere gelmek ne demek yaaa waoowwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?