- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.861
Ya neden bu kadar anlaşılmaz oldu bu durum anlamadım ki. Kupa istemiyorum sıralama istemiyorum bura ile motive olup az da olsa kilo vermek amacım koruma kısmına yazabilirsin yani
Hah anlaşabildiğimize sevindimTamam yahu bastan beri soyledigim sey. Sohbete gelme, listeden tamamen cik demiyorum zaten. Cezalardan da muafsin o zaman.
Ben aşırı sıkı 6 ay diyet yapmıştım. Günde 3 saat haftada 5 gün spor yapıyordum 18 kg verebilmiştim. Ekstra ne yaptın gı?6 ay diyet spor yaptım canım kaçamak hiç yapmadım şimdi bu alıp vermelerim yorulduğumdan oldu
A AklinYolu1 okudum geçmişi.. Yağ oranın kilona göre bana fazla geldi ve sporu bırakma kararınıda doğru bulmadım açıkçası üzüldüm
Sen benden daha iyi bilirsin spor ve sağlıklı beslenme ile sonuç almayacak bir insan yok dünya üzerinde :) yağ oranını bencede başka yerde ölçtür hata olabilir çünkü . Ben daha iyiyim ama tam olarak atlattığım söylenemezTam da simdi jillian i bitirdim. Ozlemisim kiz.Jillian ve leslie(15 dk) ile devam edicem.
Yag oranim evet fazla bu kadar beklemiyordumyalniz baska bir yerde daha olcturucem. Eger olmazsa , doktorla konusucam neden bu kadar fazla diye. Acaba son yedigim yas pastalardan mi oldu.
Sen nasil oldun.
Kisa zamanda atlatman dilegiyle. Ozleniyorsun biliyorsun.Sen benden daha iyi bilirsin spor ve sağlıklı beslenme ile sonuç almayacak bir insan yok dünya üzerinde :) yağ oranını bencede başka yerde ölçtür hata olabilir çünkü . Ben daha iyiyim ama tam olarak atlattığım söylenemez
İşte bu beni acayip gaza getirdi...Arkadaslar ,ikinci yarisma icin %5 kilo verme sarti var.
Ornek : Yarisma basinda 60 kilo olan bir arkadasimizin vermis olmasi gereken kilo miktari 3 kilo. Yarisma sonunda 57 ve ustunde ise ikinci yarismaya katilamaz.
Salonun yakın olması önemli gerçekten . Sende de spor aşkı pek yok şimdi allah varKisa zamanda atlatman dilegiyle. Ozleniyorsun biliyorsun.
Bilmiyorum meyveye/smoothielere basladim en azindan. O biraz enerji verdi. Evde yapilan sporlara hazirim.En azindan haftada bes gun.
Gym den vazgectim simdilik. 1 saat gidis , 1 saat gelis pert oluyorum. Gercekci degil.
Ben günde 3 3 4 saatten fazla spor yapıyordum zayıflarken cenazem oldu o gün bile sporumu yaptım aksatmadım ekstra bir şey yapmadım un tuz şeker paketi gıda yemedimBen aşırı sıkı 6 ay diyet yapmıştım. Günde 3 saat haftada 5 gün spor yapıyordum 18 kg verebilmiştim. Ekstra ne yaptın gı?
vermicem vermicem benim değil mi vermicemB bilinmeyenkullanici halihazirda 3 kupan var. Onlari devret birine. Acun gibi ortaligi kizistiriyorum.
Edit : nscckts sana selam soyluyor billy .
vermicem vermicem benim değil mi vermicem
Salonun yakın olması önemli gerçekten . Sende de spor aşkı pek yok şimdi allah var
aynen 2 saat çok fazlaAhaha ne demek istiyorsun roxen.Leslie den kacarken Jillian i ozluyorum simdi. Biraz ask dogdu sankim.
Gidemem kimse kusura bakmasin. 2 saat yol mu cekicem. Evde 27 dk da bitiyor iste. Neyime yetmiyor.
Evi degistirmem gerek.aynen 2 saat çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?