- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.801
Ben 6 haftada 60'a insem memnun olucam yani, o kadar dusurdum hedefi:))Senin bugunku sivi diyetin ise yaramis.
Ben 6 haftada 55 e inerim. Ben devam etmiycem zaten korumada kalirim.
Bu buyuk konusma smoothie nin verdigi gazla oldu. Dikkate almayiniz.
Ya ben 5 kg diye ornek verdim. Belirli bir yüzde de olur. Örtmenim kremsoko'yu sınıfta bırak :)))Hocam hocam yuzdelere bakalim cidden bari, benim toplam hedef neredeyse 5 kilo cunku:))
Yuzde 5 veya 4 yapabiliriz 60 kilo biri icin yuzde 5, 3 kilo yapio gayet makul hedefHocam hocam yuzdelere bakalim cidden bari, benim toplam hedef neredeyse 5 kilo cunku:))
Haha bunun sonu nereye varacak :)Ya ben 5 kg diye ornek verdim. Belirli bir yüzde de olur. Örtmenim kremsoko'yu sınıfta bırak :)))
Makaron ve kremşokola rumuzlarla ortalığı karıştırıyor anca hehehHaha bunun sonu nereye varacak :)
Yuzde 5 veya 4 yapabiliriz 60 kilo biri icin yuzde 5, 3 kilo yapio gayet makul hedef
Ortmenim makaron cok konusuyo dersi dinleyemiyorumYa ben 5 kg diye ornek verdim. Belirli bir yüzde de olur. Örtmenim kremsoko'yu sınıfta bırak :)))
Örtmenim yalan söylüyoooooOrtmenim makaron cok konusuyo dersi dinleyemiyorum
Bence direkt gruptan atacak
A AklinYolu1 52.45 + 0.32+ 0.95 + 1.27 -0.65 = 4.34 yapiyor
Herkesin bir gorevi olacak yalniz.
Acaba nedir nedir?
devam etmek isterim yeni yarışmada,sonuçta daha vermem gereken kılolarım varBu yarisma 9 mayista bitiyor. Yeni yarisma 9 mayista baslayabilir. Hedef kilosuna yolu fazla olanlar devam ederse desteklerim.
Bu cumleden ne anladin anlat bakayim.
tabıkı gıdecekpegasus07 insallah canim bencede gidici o kilolar ama bana cezayi yedirdi yoksa haftaya kupalari gomerdim :)
sevdim bunu9 Mayıs'tan sonrakine sadece 5 kg ve üstü verenleri dahil et pislik olsun :)))) yani bu yarışmada 2 kg veren diğerine giremesin :))) A AklinYolu1
devam etmek isterim yeni yarışmada,sonuçta daha vermem gereken kılolarım vartabı belırlı bır mesaj sayısı olmazsa çünkü 3 çocukla bulduğum her fırsatta gelıyorum
tabıkı gıdecekyanlız sızın kupalara bız konduk
sevdim bunu
bu oglen yunanlilar tarafindan kumpasa getirildim. yunan restoraninda tarafima zorla pilav yedirildi. hic yemek istememistim oysa ki, zorla yedirdilerbence aldigim kilolardan ben sorumlu degilim
Mayisa kadar hedef yuzdeyi tutturamazsam da bensiz devam ederseniz arkanizdan boyle bakarim artik
Hahhah bu benimki degil ama ayni ben cidden:)) benimki profil resmimdeki minnos:)Bu senin minnos mu ne yemis be ayni sen. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?