- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.681
sevgili yöneticim haftaya antalyaya eğitime gideceğim tartı bulabilirsem resim yüklerim.bulamazsamda izin istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E vermişsin ya bi sürü :)Günaydın kızlar geçen hafta 66.3 bu haftaEki Görüntüle 2129637
Dün o kadar kızgındım ki iftarda tıka basa yedim hem ekmek hem patates hem menemen bu nasıl iş çözemedim yediklerim az mı geliyor ondan mı veremiyorum. Ne zaman çok yesem - oluyor.
Evet bende onu diyom dikkat ediyorum kilo alıyorum akşam ki gibi tıkınıyorum kilo gidiyor. Onu çözemedimE vermişsin ya bi sürü :)
Çok teşekkürler motivasyonum çok düşük bugünlerde şu yorum bana o kadar iyi geldi kiTabiki dönersin.inanılmaz gayretlisin ve diyet konusunda çok ama çok bilinclisin.vücudunu tanıyorsun canım.![]()
sevgili yöneticim haftaya antalyaya eğitime gideceğim tartı bulabilirsem resim yüklerim.bulamazsamda izin istiyorum.
pekiTarti resmi yuklemeyenlere 3 hafta kupa almama cezasi var. Onun disinda bir cezaniz yok. Yani yukleyip yuklememek sana kalmis.
Son derece adaletli canım..Arkadaslar bu hafta 7 kisinin kupa hakki yok.
Gecen hafta tarti resmi yuklemedigi icin
B bilinmeyenkullanici veM e g g
Gecen hafta , kilo aldiklari icin
cgdmk
tulipa
krizantem3
goldenheart
Muttapa7555
Bu hafta kupa alamayacak olan arkadaslar. Listeye girerler, siralamaya girerler ama kupa alamazlar. Ne derseniz deyin kilo almanizi onlemek icin yapilmis bir cezadir. Yoksa al ver al ver gercekten olmuyor, totalde yerimizde sayiyoruz.
Mesela ben gecen hafta 62 ydim. Bu hafta 62.4 . 400 gram aldim , haftaya 61.9 olursam oteki hafta kupa hakkimi kazanirim.
M e g g senden de ornek vereyim . 58.9 kilo olmadan kupa hakkin yok cunku listeye yazilmis en son kilon 59 kilo. Bir an once 58.9 olmaya bak canim.
Oteki kilo alan arkadaslarda oyle.