- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.701
Ayrica sunu ekleyeyim.
Kilo almak dunyanin sonu degil. Insaniz, stres oluruz, bazi gunler daha fazla ac hissederiz, kacamaklarimiz olur, moralimiz bozulur yemegi fazla yeriz, spor odem , regl ... Bir suru bahanemiz olabilir.
Kilo vermek icin istikrarli olmak gerekiyor, onceki haftanin degerlendirmesini yapmak gerekiyor. Yeni yeni beslenme tarzlari deneyin. Spor yaramiyorsa dans turu seyler deneyin. Her sey denemek , denemek , denemek. Pratik yapmak mukemmellige ulastirir...
Yedigimde kilo almiyorum , yemedigimde kilo aliyorum diyorsaniz eksik yiyorsunuz. %50 karbonhidrat , %40 protein , %10 yag. Bunu ben demiyorum uzmanlar soyluyor. Acikmadan da yemeyin. Bir bilgi daha vereyim. Bir arkadasimin saglik calisani annesi yedigimiz kilolarin hemen alinmadigini etkisini bir hafta sonra gordugumuzu soylemisti. Dun yedim yedim bugun kilom az cikti diye bir sey yok yani.
6 hafta sonra buradan ayrildiginizda ilk gunku kiloda olmanizi istemiyorum. 6 haftamiz kaldi, bu 6 haftada 4 -6 arasi kilo vermenizi bekliyorum sizden.
Aksama sonuclarla gorusuruz.![]()
Canımmm biraz geç oldu ama o moddayım şimdi.. TAM SENİN MODDAYIM. dediğin doğru 67 ile girdim 67 olmamak zorundayım 63 kiloyla tamamlamam lazım 6 hafta sonrasını!
OLACAK İNŞALLAHHHHHH