- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kraliçe düşünmüş cnm ben degilYa emeğine sağlık cidden ne güzel düşünmüşsün teşekkür ederiz kuzumm
Odemdir kuzu gider hemen sikma canini. bu hafta ipleri birakmayiz hic.Eki Görüntüle 2129923
61.1 alinan 1.6 kilo saka gibi tamam uyamadim fln da bu kadar kilo alacak bisey de yemedim. Nefret ediorum bu durumdan
Aynen sokola ipin ucunu biraksam bu ivmeyle 100 u bulurum :) odem deil gibi cunku hastaligim yeni bitti bu hafta cok evde kaldim hareketsizdim ona bagliorum. Bugun salonda ilk gunum olacak cok heyecanliyim :)Odemdir kuzu gider hemen sikma canini. bu hafta ipleri birakmayiz hic.
Ayyyy cok heyecanli cidden, bakalim neler yapicaksin:) benim carsambalari bos genelde ama usenmezsem ben de yuruyus falan yaparimAynen sokola ipin ucunu biraksam bu ivmeyle 100 u bulurum :) odem deil gibi cunku hastaligim yeni bitti bu hafta cok evde kaldim hareketsizdim ona bagliorum. Bugun salonda ilk gunum olacak cok heyecanliyim :)
Biz de gecen hafta uzuuuun bi aradan sonra bisikletleri tamir ettik, bence bana yaramadi. Onceden okula yuruyerek gidip geliyoduk, her gun ekstradan bi 40 dk yuruyus oluyodu. Bisikletle gidis-donus 10 dk, hic de yormuyo. Gene mi bozsamAynen sokola ipin ucunu biraksam bu ivmeyle 100 u bulurum :) odem deil gibi cunku hastaligim yeni bitti bu hafta cok evde kaldim hareketsizdim ona bagliorum. Bugun salonda ilk gunum olacak cok heyecanliyim :)
Sekerden uzak durup birden yiyince ayni his bende de olusuo ama yemissin artik pisman olma bence afiyet olsun kalorisi de oyle aman aman deilKızlar ya ben bugün dondurma yedim kornet aman Allahım ağzımın tadı o kadar bozuk ki hala.. boşa alınmış 260 kalori ve gram gram şeker...
Aksama al eline bicak tekerleri patlat :) yaza geri yaparsiniz yazin da yurume cekilmez orda muhtemelenBiz de gecen hafta uzuuuun bi aradan sonra bisikletleri tamir ettik, bence bana yaramadi. Onceden okula yuruyerek gidip geliyoduk, her gun ekstradan bi 40 dk yuruyus oluyodu. Bisikletle gidis-donus 10 dk, hic de yormuyo. Gene mi bozsam![]()
Oghkkk yazin rezillik ya, hele mayis haziran. Yazin ben burda degilim ama, kuzey california'da stajdayim pufur pufurAksama al eline bicak tekerleri patlat :) yaza geri yaparsiniz yazin da yurume cekilmez orda muhtemelen
olan olmus vicdan yapma. ben de sagliksiz bisey yicegim zaman durup dusunuyorum artik, bunun tadina bakmak istiyo muyum gercekten, yoksa oburluk mu yapiyorum diye:)Kızlar ya ben bugün dondurma yedim kornet aman Allahım ağzımın tadı o kadar bozuk ki hala.. boşa alınmış 260 kalori ve gram gram şeker...
Biz de yazin tur yapicaz sizede ugrardik iki gun eger olsaydin :)Oghkkk yazin rezillik ya, hele mayis haziran. Yazin ben burda degilim ama, kuzey california'da stajdayim pufur pufur![]()
Nie ikisini de birakiosun bari leslie kalsin dizi izlerken bile yapilio oGeldim geldim herkes yukledi galiba. Yuklediginiz icin tesekkurler.
Birazdan sonuclari aciklarim.
+ Jillian i da leslie yi de birakmaya karar verdim. Ikisi olmuyor nedense. 6 hafta hic spor yapmayacagim.
Hani zevk alarak yesem asla pişman olmam ama artık sevmiyormuşum bunu anladımSekerden uzak durup birden yiyince ayni his bende de olusuo ama yemissin artik pisman olma bence afiyet olsun kalorisi de oyle aman aman deil
Aaa neden hiç yapmayacaksınGeldim geldim herkes yukledi galiba. Yuklediginiz icin tesekkurler.
Birazdan sonuclari aciklarim.
+ Jillian i da leslie yi de birakmaya karar verdim. Ikisi olmuyor nedense. 6 hafta hic spor yapmayacagim.
Haklısın ya baktım yeni çıkmış günleri rde canım çekiyordu dondurma alayım dedim bir daha da almamolan olmus vicdan yapma. ben de sagliksiz bisey yicegim zaman durup dusunuyorum artik, bunun tadina bakmak istiyo muyum gercekten, yoksa oburluk mu yapiyorum diye:)
Tuh yaaa ciddi misin?? Napcaniz yazin arizona'daBiz de yazin tur yapicaz sizede ugrardik iki gun eger olsaydin :)