- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.441
Kız bende simit yok ama saçma sapan bi doğum göbeğim var ya... karın kası sıkıöaştı onu hissedebiliyorum. Jullian güzel şekil veriyor vücuda devam et 3
Seviyeye kadar
kremsokola cim hayirdir noldu yaa
A AklinYolu1 bence son kupa degsikligi iyi olmus dieri cok motivasyondan dusururdu kilo alanlari. Adimiza yakisir all star acun gibi format degistirip duruosun :) ama bu sonuncu gayet iyi
Karin kaslari icin mekik var, terk mekik var. Benim icin zamani onemli degil. 10 gunu 21 gune cikardim, iki ayda bitse sonra, jillian ripped e gecsem , gunde 2 mile leslie yapsam bana yeter de artar yani.
Vücudun rahat yapmaya başlafığında geç zaten bi sonraki seviyeye yoksa sakallanırsın Allah korusun. Bak senin vücut spor istiyormuş kilo verip şekillenmek içinKarin kaslari icin mekik var, terk mekik var. Benim icin zamani onemli degil. 10 gunu 21 gune cikardim, iki ayda bitse sonra, jillian ripped e gecsem , gunde 2 mile leslie yapsam bana yeter de artar yani.
Ben onu ters mekik okumuştum amaMekik terk , sonra plank a geciyor.
Vücudun rahat yapmaya başlafığında geç zaten bi sonraki seviyeye yoksa sakallanırsın Allah korusun. Bak senin vücut spor istiyormuş kilo verip şekillenmek için
Güzel oldu güzel sen bu yarış sonunda hedefe ulaşırsın darısı başıma ramazandan sonra kıyafet almak zorundayım çocukların sünnet düğünü için 10 kilo hayatta gştmez ya çok sinir bozucu debeleniyorum65 deCidden ben bu kadar ummuyordum. Oteki yarismadan biliyorsunuz beni.Spora da karsiydim cunku spor yaptigimda daha cok yerim saniyordum.
Her sey o begenmedigim Leslie ile basladi. Ilk sayfadaki , 20 dk yapip birakiyordum, o da zorla.
Güzel oldu güzel sen bu yarış sonunda hedefe ulaşırsın darısı başıma ramazandan sonra kıyafet almak zorundayım çocukların sünnet düğünü için 10 kilo hayatta gştmez ya çok sinir bozucu debeleniyorum65 de
Ara da gaz verirsin biliyon gazla çalışıyoruz bizBazi arkadaslar kilosunu verir gider belki ama ben carsamba gunleri size destek cikarim. Belki bu kadar girmesem de , cogumuzun hedefledigi kilolari gormek istiyorum.
Ara da gaz verirsin biliyon gazla çalışıyoruz biz
Kızlar bugün diyeti kırmadım ya vallahi de ben bu kiloyu veririm çatır çatır veririm ne iradem varmış benim kendimi tebrik ediyorum :) en ufak kacamagim olmadı önümde mükellef hazin sonlu sofraya rağmen :)
5. Sezon gözünü kırpmadan izleyeceğine eminim :))Ben de findikli latte icmedim. Zafer sonunda bizim olacak.
Besinci sezona basliyorum , hafta ici az izlerim.
5. Sezon gözünü kırpmadan izleyeceğine eminim :))
Kızlar bugün diyeti kırmadım ya vallahi de ben bu kiloyu veririm çatır çatır veririm ne iradem varmış benim kendimi tebrik ediyorum :) en ufak kacamagim olmadı önümde mükellef hazin sonlu sofraya rağmen :)
Ben de girecektim hiç uğramayım mı? Gerçi ben bugün biraz dondurma yedim. Çarşamba için hedefim 54.5. Kilomu anca korurum herhalde bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?