- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.301
Ben de yapiyim madem keratin meratin bisey. Saclarimin uclari fena...ben senede 1 kez mutlaka keratın yapıyorum evde kendım
onun cok acayıp buyuk etkısı var
benımde cok ınce tellı kırılgan sacım var
keratın kurtarıyor
bırde normalde acık kumralım ben
yazın daha da acılıyor yarısı sarı yarısı kumral degısık bırsey oluyor hanı su denıze gıdersın de yazın sacın acılır ya oyle
bu sene acayıp beyazımda cıktı
bende dedım en ıyısı 1 ton koyu yapayım
sacı actıkca daha yıpranıyor ama koyuya boyadıkca daha kalınlasıyor teller sankı
her sene duzenlı keratın yapınca bırde duzenlı badem fındık fıstık zeytınyagı tukettıgım ıcın yeterlı cınko ve demıre sahıp oldugum ıcın onunda etkısı var kesınlıkle
her dustan sonra da bır lıtre su sısesıne yarım cay bardagı elma sırkesı katarak duruluyorum
onunda cok katkısı var
Sadece uçlar açılsa neyse de saçma sapan belirdi o zaten sinirimi bozan. Yoksa dediğin gibi mor şampuan kullanmak mantıklıydı:)Acikli koyulu olmasina tamamsan, sadece bakiri sevmiyosan renk duzeltici bi sampuan da kullanabilirsin aslinda. Turunculari mor sampuan kapatiyo da kizillar icin mavi sampuan diye bisey var bi de burda.
gerçekten saçların çok güzel görünüyor. Bilgiler de Harika. Evde keratini nasıl yapıyorsun?ben senede 1 kez mutlaka keratın yapıyorum evde kendım
onun cok acayıp buyuk etkısı var
benımde cok ınce tellı kırılgan sacım var
keratın kurtarıyor
bırde normalde acık kumralım ben
yazın daha da acılıyor yarısı sarı yarısı kumral degısık bırsey oluyor hanı su denıze gıdersın de yazın sacın acılır ya oyle
bu sene acayıp beyazımda cıktı
bende dedım en ıyısı 1 ton koyu yapayım
sacı actıkca daha yıpranıyor ama koyuya boyadıkca daha kalınlasıyor teller sankı
her sene duzenlı keratın yapınca bırde duzenlı badem fındık fıstık zeytınyagı tukettıgım ıcın yeterlı cınko ve demıre sahıp oldugum ıcın onunda etkısı var kesınlıkle
her dustan sonra da bır lıtre su sısesıne yarım cay bardagı elma sırkesı katarak duruluyorum
onunda cok katkısı var
@kolera88Ben de yapiyim madem keratin meratin bisey. Saclarimin uclari fena...
Ay pek guzelGPM = Gunluk protein miktari
GKI= Gunluk kalori ihtiyaci
Otekileri biliyorsunuz:))
Eki Görüntüle 2127804
Ben artik tatli kasigiyla yiyorum. O da farkediyor .Ay pek guzelcok dusuk kalorili olmayan diyetime devam edebilirim oyleyse:)
bendeeBen artik tatli kasigiyla yiyorum. O da farkediyor .
Sen bu yola baş koydun resmen BaşkanBen artik tatli kasigiyla yiyorum. O da farkediyor .
Tr 'de var mi luckycim.Salepli Turk kahvesi hic denedin mi.
burda dibek kahvesı dıye gecıyorTr 'de var mi luckycim.
Sıvı diyetini pzt yapayım ben ogun izinliyim .Yada çarşambaya kadar birgun seçerim.Lessli 2 mil bir de degilmi.Baktim da sıkıcı sanki.Yaparim insallah.O olmazsa kendi plates hareketlerim var onları yarim yarim saat.Gormedim diyorsun ama iki kere yazmisim bu mesajlari @cgdmk Yani iki kere etiketlisin. Cezaya uymayacagim diyorsan sen bilirsin ama lutfen gormedik demeyin.
Osmanlı kahvesi dedikleri mi.O isimde gormustum.Tmm ben yukardakinden bakayimburda dibek kahvesı dıye gecıyor
sahleplı turk kahvesı
yok osmanlı kahvesı daha farklıOsmanlı kahvesi dedikleri mi
aynen hındıstan cevızı yagıda superM e g g ben de ayni dertten muzdariptim milletin gazina gelip boyadim hic benlik bisey deilmis anladim :) Sonra o ara renkler gitmedi boyasam yine alttan fiskirdi. Ben de dokunmadim bi sure uzadi iyice sonra da kisacik kestirdim 30cm kadar ama hic dogal olmayan sac kalmadi :) sen de altlari boyayabilirsin sadece ama sacini boyadan arindirmak icin ustlere dokunma bi sure bole idare edip sonra yeterli uzunluga gelince boyali yerleri kestirebilirsin.
Bide kizlar benim burda kullanmaya basladigim bisey hindistan cevizi yagi banyodan once surun bekletin yarim saat falan sonra banyo acayip tatli bi yumusaklik ve parlaklik verio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?