- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.161
Ben dusuk karbonhidratli beslenmeye calisiom ya ondan seyettim:)) sen de paylasmistin hatta bi ara. gerci arada pirinc, bakliyat falan kaciyo azicik ama olacak o kadar:))Yani sekersiz oldugu surece sorun yok. Ben de cumartesi lahmacun yiycem mesela ama hala seker yok. 13. gunum sekersiz . Arada bi borek yemisligim var.
Ben dusuk karbonhidratli beslenmeye calisiom ya ondan seyettim:)) sen de paylasmistin hatta bi ara. gerci arada pirinc, bakliyat falan kaciyo azicik ama olacak o kadar:))
:)) ben zaten buyuk porsiyonlarla yedigim icin diyetimin tek elle tutulur yani dusuk karbonhidratli olmasi:) bari onu salivermiyim.Dusuk GI tarzi yani. Ben patates kizartmasi yiyorum ya ekmege mi laf edicem. Ahaha.
Benim de porsiyonlarim buyuk ama senin kadar degil, 4-5 lahmacun yiyemem yani.:)) ben zaten buyuk porsiyonlarla yedigim icin diyetimin tek elle tutulur yani dusuk karbonhidratli olmasi:) bari onu salivermiyim.
Bendeki potansiyel dehset verici cidden. doydugumu reflu atagi yasayarak farkettigim oluyoBenim de porsiyonlarim buyuk ama senin kadar degil, 4-5 lahmacun yiyemem yani.
Senin boy uzun ama yakarsin.Bendeki potansiyel dehset verici cidden. doydugumu reflu atagi yasayarak farkettigim oluyo
Bu nedir peki yorumlarinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 2127342
Spora mi giyiyoruz bunu, gece cikarken mi
@bilinmeyenkullanici nisana bunu dusunmez misin
Kiyafet de ayni, bi hunisi eksik:))Senin boy uzun ama yakarsin.
Senin su resim bana bunu hatirlatti durus ayni.
Kiyafet de ayni, bi hunisi eksik:))
Ahahhaha agactan dusenler ayni trambolin parkindaki kremsokola
Yani sizin arizonada kokorec yeme hayaliniz cok utopikti.Ben galiba bugun yeni bisey denicem. Bi diyet yontemi olarak gida zehirlenmesi:)) bizim kokorecler yolda baya cozulmus cunku, hadi insallah:))
Bizim kaptan hizli cikti bicepsler tricepsler fln masallah :)roxen2303
Jl1 9.gun+ Leslie 1 M + 15 dk yuruyus
60 biceps + 20 triceps + 20 ters squat tamamlanmis bulunmakta.
Sekersiz 13. gun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?