- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 6-7 bile yiyorum.. o kadar kilo verdim sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandım vs. mide bir nebze olsun küçülmez miBenim de porsiyonlarim buyuk ama senin kadar degil, 4-5 lahmacun yiyemem yani.
ohh ne güzelroxen2303
Jl1 9.gun+ Leslie 1 M + 15 dk yuruyus
60 biceps + 20 triceps + 20 ters squat tamamlanmis bulunmakta.
Sekersiz 13. gun.
Yasiom yasiom veranocum sikinti yok:) adam pismis yollamis zaten biz cig saniyoduk, pismis olunca korkumuz gecti:) tadi da guzeldi, deneyebilirsiniz vallaBizim kaptan hizli cikti bicepsler tricepsler fln masallah :)
kremsokola iyisin dimi kokorec ugruna harcamayin kendinizi
günaydın çok yoğun bir işte çalıştığım için katılım sağlayamıyorum kusura bakmayınkrizantem3
sergerdan
Sarellam
Arkadaşlar boy, hedeflenen kilo, yaş ve haftalık yapılan aktivite bilgilerinizi yazabilir misiniz? Yazdıysanız affedersiniz, görmedim.
Selam
Bu sabah 1 yumurta 1 salatalık 5 zeytin
Canım birşey istemiyor
Akşama kabak musakka ayran
Biraz geç kalınmis cevap oldu ama teşekkür ederim canım.görüntum de öyle...gerçekten inanmıyorlar yaşıma...ruh önemli herhalde...hepimiz hissettiğimiz yaştayız..beni oraya 19 yazınBana soyleyebilirsin nerden alisveris yapion :)
Roka35 ben seni neden bilmem baya kucuk saniodum boyle yeni mezun gibi yazisindan oyle bi izlenim aldim :)
B bilinmeyenkullanici ben ikinci elbiseyi begendim ama bilek ayakkabi ile olmaz boyunu kesmis zaten oylesine giydim demissin ama yinede soylim. Bide fotolari yukardan cekme proporsiyonunu her ne haltsa artik yanlis gosterio yaniltio :) ek olarak gayet guzel olmussun sana 53 fln olmaz die dusunuorum hedwfini gozden gecir bari 55 yap duz hesap
Doktorum günde 2 Ogün hatta mümkünse tek Ogün ye dedi :)Öğlen de ye kız. Ana öğünleri atlama bence.
Doktorum günde 2 Ogün hatta mümkünse tek Ogün ye dedi :)
Bu ne doktoruDoktorum günde 2 Ogün hatta mümkünse tek Ogün ye dedi :)
İç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanıBu ne doktoru
Doktor bana şey dediBen de iki ogun yiyorum ama benim ara ogunlerim fazla . Ara ogun diye nitelendirmesem de. Surekli bir icecekle mesgul olma durumum var.
Bu iki gun keyfin yok. Borekleri yaptin yiyemedin koydun dolaba diye mi, yoksa baska bi sey mi.
Doktor bana şey dedi
Muhteşem bir kahvaltı yap
Akşam yemeğide ızgara et salata çorba iç
Aralarda sınırsız ayran bitki çayı filtre ve Türk kahvesi icebilirsin şekersiz dedi
Öyle değince baktım Karatay diyeti ne diyorsa onu diyor :)
Günde tek Ogün de yiyebilirsin kahvaltıya çorba da ekleyip dedi. Kahvaltıyı 10 gibi yaparsın ozaman dedi
Haftasonu oyuzden daha az yiyorum haftada 2 gün nerdeyse tek Ogün gibi besleniyorum çarpıntım vardı o gitti :)
Yok kız iyiyim ben dün baya yardirdim burda :) sizler yoktunuz kizceler
100 gramla bu haftadaki cezadan yirttin.Canım hergün en az 40 dk yürüyorum...haftada 2 -3 leslie yapmaya çalışıyorum.
Yaaa geçen haftadaki sağlık problemi beni duraklattı...bu hafta tam gaz devam şekerim...hele ki senin gibi kaptan varken biz mayısa incecik100 gramla bu haftadaki cezadan yirttin.
50 gramla siralama degisiyordu 2. olan 3 . 3 olan 2. olacakti gibi. Goruyorsunuz gramlarin onemini.