- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.141
demır hapının hıc zararı yok hatta bız kadınlar kullanmalıyızNakil mi ben böyle ciddi bir şey olduğunu bilmiyordum ailemde de hiç görmedim ama kan değerlerimi hiç beğenmedi
Aynen daha büyük bir hastaneye yönlendirdi testi varmış onun ayrı onu yaptır dedi yanlış anlamadıysam ama demir ilacı da verdi annem de o testi yaptırmadan içme ilacı diyor kararsız kaldım
Iştah yapıyor dedidemır hapının hıc zararı yok hatta bız kadınlar kullanmalıyız
ben onun psıkolojık oldugunu dusunuyorumIştah yapıyor dedi
Kuzum hastaligin kendisine sahip olma ihtimalin yok zaten, olsaydin bebekken ölmüştün:) tasiyiciysan ve ilerde tasiyici biriyle evlenirsen bebekte cikma ihtimali var sadece. erkeklerde pek olmuyo zaten tasiyicilik, meraklanma o yuzden. olsa bile test yapiyolar.Nakil mi ben böyle ciddi bir şey olduğunu bilmiyordum ailemde de hiç görmedim ama kan değerlerimi hiç beğenmedi
Aynen daha büyük bir hastaneye yönlendirdi testi varmış onun ayrı onu yaptır dedi yanlış anlamadıysam ama demir ilacı da verdi annem de o testi yaptırmadan içme ilacı diyor kararsız kaldım
Dediğin gibi umarım iştahımı kapatırben onun psıkolojık oldugunu dusunuyorum
tam aksıne bagırsak etkılesımınden dolayı ıstahım kapandı deseler anlarım da ıstah acmıyor
yalnız kabızlık yapabılıyor bazı bunyede bunun ıcınde daha fazla su ıcmek gerekıyor daha fazla su ıcen ınsanında ıstahı asla acılmıyor :)
Bu istediğim cevap işte :) hastalık konusunda drama yapmaktan hoşlanmam ama kadının ifadesi konuşması hiç hoşuma gitmedi ondan kafama taktım böyleKuzum hastaligin kendisine sahip olma ihtimalin yok zaten, olsaydin bebekken ölmüştün:) tasiyiciysan ve ilerde tasiyici biriyle evlenirsen bebekte cikma ihtimali var sadece. erkeklerde pek olmuyo zaten tasiyicilik, meraklanma o yuzden. olsa bile test yapiyolar.
kımse kırılmasın amaDediğin gibi umarım iştahımı kapatırdaha önce kullanmıştım 5 kg almıştım sonucunda. Su da çok içerim ama iştahım hep tavan
Bu istediğim cevap işte :) hastalık konusunda drama yapmaktan hoşlanmam ama kadının ifadesi konuşması hiç hoşuma gitmedi ondan kafama taktım böyle
N nscckts tasiyiciymis bak, turp gibi bi hali var bence:)Bu istediğim cevap işte :) hastalık konusunda drama yapmaktan hoşlanmam ama kadının ifadesi konuşması hiç hoşuma gitmedi ondan kafama taktım böyle
dun yedigin hurmalar yarin tirmalar roxeeeen, yapma etme roxeeeen:))bugün belki 3000 belki daha üstü kalori aldım açtım baktım göbüşte şişme yok bişeler daha mı yesem diye kendime soruyorum beni durdurun
tabı canım aynen oyle
Seeeen 11 de uyuyacaksın öyle mi? Hayırdır inşallahyıne kımse konusmuyordu
e ben yarım saat sonra dısımı fırcalayıp yatcam valla
:)
uyuycam vallaSeeeen 11 de uyuyacaksın öyle mi? Hayırdır inşallahhaa bugünki kadar çeşit yapmışsın ondan yorulmuş olabilirsin
Ekmeksiz yenir mi be o :)Bizim meshur kokorec geldi sonunda new york'tan:)) aksama ekmeksiz kokorec partisi:)
Bence de yenmez ama napim simdi:)) dusuk karbonhidratli lavas var belki onla yerim.Ekmeksiz yenir mi be o :)
kımse kırılmasın ama
doktorda ozellıkle erkek secıyorum
2 kere kadın doktor yuzunden basıma gelmeyen kalmadı daha rahat edıyorum dıye kadın secıyordum
annem de kayınvalıdem de ayrı ayrı ozellıkle hep dedıler kı doktorda ve ogretmen de erkegı tercıh et mumkunse tercıhın varsa
dınlemedım sonra sozlerıne geldım
baska bır doktora daha gorunmenı tavsıye edıcem
B bilinmeyenkullanici yanı bence baska bır doktora daha gorun derım ben ıcın rahat etsın
ama annende tasıyıcılık falan yoksa sende de yoktur
Bence de yenmez ama napim simdi:)) dusuk karbonhidratli lavas var belki onla yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?