- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.081
o bende hiç olmuyor. Çocuk var, koca var. İkisi birlikte uyursa gece yapıyorum. Oğlan gündüz uyursa gündüz yapıyorumBelirli bir saat koyun duzenli oluyor. Ben aksam yemegini 5 gibi yer, jillian i 6 gibi yapar, leslie yi 11 gibi yapar , yine de gece yatmam. .
Ben evdeki pasta kremasını dondurma gibi yediğimi bilirim çikolatasızlıktanOnlar çikolata falandır yalnız ben 4 5 gündür yemedim ya. Özlemişim
Hahaha vicdanımı öyle rahatlatıyorum belkiYok be sende pisman olmazsin. Tanimasam yerdim belki.
Benim olayim yagli tuzlu seyler tatlidan ziyade. Kizartmalar cipslerOnlar çikolata falandır yalnız ben 4 5 gündür yemedim ya. Özlemişim
Hahahah nerde hangi baslik?Kizlar bugun samet gelmis, tanisirdim belki Bdv de kacirmisim. :Erkek goren ak1 emojisi :
Hahaha vicdanımı öyle rahatlatıyorum belki
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/tanisma.1064496/#post-55359531Hahahah nerde hangi baslik?
Vallahi almıyorum eveHadi be vicdanmis, Vicdanin nutellayi gorene kadar.
Vallahi almıyorum eve
Markette bakışıyoruz o kadar
Cısslı ürün almıyorum
Sadece sıcak çaklıt alıyorum oda masum
Cok iyi ya saniyeler icinde banlanmis:))
Olur olur gotuuuur. Ben balikla da yiyorum, tazeyse sikinti yok.Kizlar karidesle ayran yogurt olur mu , bence olur ama size de sorayim.
Olur olur gotuuuur. Ben balikla da yiyorum, tazeyse sikinti yok.
Cok iyi ya saniyeler icinde banlanmis:))
Bana soyleyebilirsin nerden alisveris yapion :)@nscckts paylastigin elbiseler cooook cici yaaa. Ben sana buranin online sitelerini soylesem onlardan da bana bulur musun nisa:))
Ay harika cok sevdim bu isi:)) daha guzel daha pahali bisi bakiyosam lulus'dan bakiorum, ucuz istiyosam shein. Kizlar shein butun dunyaya gonderiyo bu arada aklinizda olsun, bazi seyler cok da uygun oluyo. Bazilari da bi o kadar kalitesiz amaBana soyleyebilirsin nerden alisveris yapion :)
Supersin hic duymamistim ben bunlari bakiom hemenAy harika cok sevdim bu isi:)) daha guzel daha pahali bisi bakiyosam lulus'dan bakiorum, ucuz istiyosam shein. Kizlar shein butun dunyaya gonderiyo bu arada aklinizda olsun, bazi seyler cok da uygun oluyo. Bazilari da bi o kadar kalitesiz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?