- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.061
ne demek helal olsun kız buncacık seyden ne zahmetıOha acayip zahmet etmişsin ya benim istediğim kırmızı ve yeşil olanlardan dümdüz olaysız askılı sade ve dar ya hakkını helal et valla girip bakayım siteye
Nasıl farklı göstermiş ki
Teşekkür ederim kızlar
annem cocukken cok ıcırırdı bıze
sebebını anladım sımdıhain gadın bızı uyutup uyutup keyfıne bakıyorus meger
Canımsın bakıyorum şu an siyah bir tane alsam güzel olur okulda da giyerim her yerde giyerimne demek helal olsun kız buncacık seyden ne zahmetı
dersen bulur sana lınk atarım benım vaktım var nasılsa
Kayısı kivaminda yi niye yazdin berincim. :)benim menuler cok basit ya.Canlar bugünki menum
Sabah:1 ince dilim kızarmiş ekmek
1 lokma peynir
1 kayısı kıvamında yumurta
5 zeytin
Öğlen:karnabahar kisırı
Ayran
Aksam:ızgara köfte salata düşünüyorum
Lesli 45dk yaptim...simdilik bu kadar spor bakalim belki yatmadan mekik de çekerim
Hello hello. Ben dun biraz fazla yedim, yazip caninizi cektirmiyim. 1950 kaloriyi buldum. Spor da yapmadim, film izledim, zaten onu da bitiremeyip erkenden uyudumpisman miyim asla, hala yuzum sis uykudan
Oh oh afiyet olsun. Arada olur ben zaten senin için yiyerek zayıflayanlardan diyorum. Tabiki dengeli yiyorsun menülerin çok güzelHello hello. Ben dun biraz fazla yedim, yazip caninizi cektirmiyim. 1950 kaloriyi buldum. Spor da yapmadim, film izledim, zaten onu da bitiremeyip erkenden uyudumpisman miyim asla, hala yuzum sis uykudan
Ben bugun iki bluz , birinin kolyesi bilem var , bir esofman ustu aldim. Her birinin tanesi 3 sterlin, iki de latte onlar da 3'er sterlin. Degisik ulke.Buluruumm tabikiii :)
Evet simdi ac birakmiyorum kendimi ama normalde gunluk 2500 kalori yiyen insanin 1700'lere inmesi bile zor be koleracim:)Oh oh afiyet olsun. Arada olur ben zaten senin için yiyerek zayıflayanlardan diyorum. Tabiki dengeli yiyorsun menülerin çok güzel
stilistim ol beni bastan yaratBuluruumm tabikiii :)
Onlar çikolata falandır yalnız ben 4 5 gündür yemedim ya. ÖzlemişimEvet simdi ac birakmiyorum kendimi ama normalde gunluk 2500 kalori yiyen insanin 1700'lere inmesi bile zor be koleracim:)
Yiyip yiyip pişman olmak
Yok be sende pisman olmazsin. Tanimasam yerdim belki.Yiyip yiyip pişman olmakben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?