- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.901
Analizleri herkes yazdiktan sonra yapicam. Herkesin bir analiz raporu olacak.
Kilo alanlari gorunce biraz canim sıkıldı.Gorusuruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim cnm.hiç kıskanmadımİlk defa birinci oldum. Çok heyecanlıyım. Buradan anneme, babama ve tüm sevdiklerine öpücüklerimi gönderiyorum :)))
Yahu 2 haftada 3.5 kilo vermissin kiz sevinsene azicik:)) 2-3 ayda mi aldin bu kilolari da 2-3 ayda vericeksin.Kendimi hiç sevmedim bu hafta
Yapıştı sanki bu kilo üstüme nalet :)
Analizleri herkes yazdiktan sonra yapicam. Herkesin bir analiz raporu olacak.
Kupa meselesi bittigine gore oteki meseleye gelelim. 7 haftamiz kaldigi icin kurallar daha da katilasmaya basladi. Amacim kilo vermenizi saglamak bunun disinda bir amacim yok.
Su mesaji tekrar yaziyorum. Beni etiketleyin. @_SinsireLLa_ aklimda.Leslie 1dk ekliyorum sana sindy.
N nscckts uzerinden yaziyorum.
Boy: 172 cm
Yas: 31
Guncel kilosu:94 kg
Hedef: 65 kg
Haftalik aktivite sayisi : Her gun 15 dk leslie , haftada 3 gun leslie vs vs.
Buna karsi benim hesaplayacaklarim;
Icilen su miktari:
Alinmasi gereken protein :
Alinmasi gereken karbondidrat miktari :
Bazal metabolizma hizi:
Ideal kilosu.
Gunluk kalori miktari.
Ve aklima gelecek baska bi seyler de olabilir.
+ Kilo verme ortalamaniz, grubun ortalamasi , grubun kilo ortalamasi.
Ona da apayrı üzülüyorum zatenYahu 2 haftada 3.5 kilo vermissin kiz sevinsene azicik:)) 2-3 ayda mi aldin bu kilolari da 2-3 ayda vericeksin.
Uzulme uzulme, olmusla ölmüşe care yok. Onumuze bakicaz artik.Ona da apayrı üzülüyorum zaten
Uzulme uzulme, olmusla ölmüşe care yok. Onumuze bakicaz artik.
O degil de ingilizce klavyeyle ölmüş yazana kadar catladim yani
Ben de anlamadim pek bir sessiz bugun.Niye kimse konuşmuyor :)
Tartı günü sessizliği :) 5 kilo vermiş olsam şahsen bende sabaha kadar kuş gibi şakırdardimBen de anlamadim pek bir sessiz bugun.
10 dakika sonra kurutucam bakalim. Sanirim oldu guzel ve koyu bir renk oldu. Seviyorum kinayi ya. Biraz fazla bekletiyorsun hepsi bu.A AklinYolu1 saçın istediğin gibi oldumu :)
S*kandal yazmak da ayri bir dert. Umarim ne oldugunu anladin Boslugu doldur.Uzulme uzulme, olmusla ölmüşe care yok. Onumuze bakicaz artik.
O degil de ingilizce klavyeyle ölmüş yazana kadar catladim yani
Boyum 1 60cmArkadaşlar aksama kadar boyunuzu, hedef kilonuzu yazin. Onun için ayri bir tablo yapacağım.
İçilmesi gereken su miktarı, almasi gereken protein miktari vs vs