- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.881
Saol sokolacim ben de 50leri gordum cok mutluyum :)Ayyyy harikasin veranoooo kendim vermis kadar sevindim valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol sokolacim ben de 50leri gordum cok mutluyum :)Ayyyy harikasin veranoooo kendim vermis kadar sevindim valla
Şimdi tekrar tartılıp atıyorumOnu bunu bilmem gunde 15 dk ayiracaksin. Sonra sen leslie yapmadan duramayacaksin . Aha buraya yaziyorum.
Tarti resmini yukleseydin en azindan.
Gerek yok artik. Bu hafta icin listede degilsin.Şimdi tekrar tartılıp atıyorum
Ben hic goremicem sanirim 50'leri yaa. Sey gibi boyle yuzme ogrenirken biri uzakta durur hadi gel yuz buraya der ama sen yuzerken geri geri gider ya, aynen oyle sanki tartiyla aramdaki iliskiSaol sokolacim ben de 50leri gordum cok mutluyum :)
Sıvı diyeti yapacak mıyım pekiGerek yok artik. Bu hafta icin listede degilsin.
Haha tartinin huyudur bu tatlim kendini agirdan satio, ama sen de vermissin 300 500 bi bakmisin 58Ben hic goremicem sanirim 50'leri yaa. Sey gibi boyle yuzme ogrenirken biri uzakta durur hadi gel yuz buraya der ama sen yuzerken geri geri gider ya, aynen oyle sanki tartiyla aramdaki iliski
Icimdeki hayat enerjisini oldurdun su an... Degdi mi aklinyolu ha, degdi miIcki yasak.
Sıvı diyeti yapacak mıyım peki
Icimdeki hayat enerjisini oldurdun su an... Degdi mi aklinyolu ha, degdi mi
Tamamdır :)Listede olmadigin icin hayir gerekli degil.
İlk defa birinci oldum. Çok heyecanlıyım. Buradan anneme, babama ve tüm sevdiklerine öpücüklerimi gönderiyorum :)))