- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.861
Boy: 168 cm
Guncel kilosu: 61.5 kg
Hedef: 54 kg
Haftalik aktivitesi : yataktan kalkmak, mutfağa gitmek, kalkıp kumandayı almak, ders çalışmak için salondan odaya gitmekMalesef ciddiyim
A AklinYolu1
Canımsın tişikkirlirSenin nesen yeter ya. Guldurdun beni.
Canımsın tişikkirlir
Bian dusundum dunyam karardi :) boy da kisa yurumez yuvarlanirdim
Daha önce yapmismiydin kına çok sağlıklı diyorlarBen de kinamla oturuyorum.Leslie + bi1 saat yoga bitti neyse ki sadece jillian kaldi.
Daha önce yapmismiydin kına çok sağlıklı diyorlar
Kizceler benim kondusyko yujseldi maşallah. Sabah 06:00da kalkarım. 16:45e kadar çalışırım.salona geçer yardiririm. 1 saat de eve yururun. Eve gider diyet yemek hazırlar yerim. Duş alır, evi şöyle bir toparlar yatarım. Kedilerimi okşayarak uykuya dalarim :))
Niye be Lucy :)))Yapmistim ilk kinam tutmadi , sonra basardim :) Cok guzel oluyor rengi , uzmanlastim artik. Kahverengiye caliyor, beyazlar da golge gibi duruyor.
Topikle alakan yokta uzaydan geliyorsun gibi geldi bi an.
Uuujjj bejjjjNiye ben Lucy :)))
Yürüyoruz kizim burada :)))))Uuujjj bejjjj
Benim boy 177, hedef kilo 58. Dogru yolu goster bana aklinyolu:))Arkadaşlar aksama kadar boyunuzu, hedef kilonuzu yazin. Onun için ayri bir tablo yapacağım.
İçilmesi gereken su miktarı, almasi gereken protein miktari vs vs
Huzur Lucy'de :)))Benim boy 177, hedef kilo 58. Dogru yolu goster bana aklinyolu:))
Yürüyoruz kizim burada :)))))
Benim boy 177, hedef kilo 58. Dogru yolu goster bana aklinyolu:))
Yas 27, haftada 5-6 gun spor var ama hafta ici butun gun popomun ustundeyimKizlar yoga dan ciktim, coconut lattemle minicik giysiler bakmaya gidiyorum :)
Ek olarak, yasinizi ve haftada yaptığınız egzersize miktarini yazin.bazal metabolizmaniza kadar hesaplamayi düşünüyorum. Yaşınız listeye eklenmeyecek ama hesaplama icin gerekli. isterseniz ozelden yazabilirsiniz.
@Hannaz donjem ben sana:)
Hı hı tabiki öyle umarım sanıyorum ki inşallahLeslie 1 mile 15 dk koyuyoruz her gun degil mi.
Geçmişi okumadan geleceğe yorum yapmıyor garantici hatunAyy yesinler. Yuruyus de yaparmis.
Kiz seni var ya kotu yaparim.Sonuclar icin seni bekliyoruz . Assolist gibi sonradan geliyorsun. Bir de gecmisi okuyorsun, tarti resmini yukle oyle oku.
Ayyyy harikasin veranooooEki Görüntüle 2126759
Yani 59.5 giden 1 kilo yuppi cheesecakeim ve kahvemle kutluorum suaan :)
Yarışmadayım sadece diyet modunda olmadığım için kupaya gerek yok demiştim bu kadar nede karıştı anlamadım. Ceza almam önemli değil daha önce de femiştim sıvı diyet yaparım diyeB bilinmeyenkullanici seninle kafam karisiyor . Hangi kategoriye koyacagim seni bilemiyorum.
Bir arkadas daha var koruyan. ornek :
@Sarellam her hafta kilosunu bildiriyor, listeye yaziliyor ama yuzdesini hesaplamiyorum ve siralamaya girmiyor.
Yarisma disi misin?
Yarisma disi isen tarti resmine gerek yok ama siralamaya girmene de gerek yok . Sonra kupalar siralamalar da degisiklik oluyor.Gecen hafta birinci oldun ama istemedigin icin kupalar ikinciye gitti.
Yarismada isen bugun resim yuklemedigin icin kilon listeye eklenmez , + kilo aldigin icin cezaya kalirsin.
Hı hı tabiki öyle umarım sanıyorum ki inşallah
Yarışmadayım sadece diyet modunda olmadığım için kupaya gerek yok demiştim bu kadar nede karıştı anlamadım. Ceza almam önemli değil daha önce de femiştim sıvı diyet yaparım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?