- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.821
ya cok tatlı yaSabah 1 bardak süt 2yk yulaf 2 ceviz 1 greyfurt yedim sıvıdan sayılırmı devam edim mi yoksa yarın mı yapim sıvı olayını A AklinYolu1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya cok tatlı yaSabah 1 bardak süt 2yk yulaf 2 ceviz 1 greyfurt yedim sıvıdan sayılırmı devam edim mi yoksa yarın mı yapim sıvı olayını A AklinYolu1
Sabah 1 bardak süt 2yk yulaf 2 ceviz 1 greyfurt yedim sıvıdan sayılırmı devam edim mi yoksa yarın mı yapim sıvı olayını A AklinYolu1
Kuzum geziden yeni geldim resim çekmeden öyle bir tartıya çıktım kaç gösterecek diyeHala 4 ya. Diyorum sana sindire sindire izliyorum. Coguna baktim cogunu izledim.
Tarti resmini yukledin mi gormedim. Gerci sen artik kupa almiyorsun. Kendin feragat etmistin.
Çok geçmiş olsun canım...önce sağlık.kaldığımız yerden devam ederiz seninleKızlar mide rahatsızlığı yaşıyorum ve 3 farklı ilaç kullanıyorum acayip ödem yaptı diyete devam edemiyorum çok birşey de yiyemiyorum ama müsadenizi isteyerek yarışmadan çekilmek istiyorum. Anlayışınız için teşekkürler sağlıklı kilo vermeler
A AklinYolu1
kılo 172Arkadaşlar aksama kadar boyunuzu, hedef kilonuzu yazin. Onun için ayri bir tablo yapacağım.
İçilmesi gereken su miktarı, almasi gereken protein miktari vs vs
Canim benim boy:162 cm hedef 54Arkadaşlar aksama kadar boyunuzu, hedef kilonuzu yazin. Onun için ayri bir tablo yapacağım.
Saolasın canım benimÇok geçmiş olsun canım...önce sağlık.kaldığımız yerden devam ederiz seninle
Boyum 1.68Arkadaşlar aksama kadar boyunuzu, hedef kilonuzu yazin. Onun için ayri bir tablo yapacağım.
Yarim saat uykuyla yogaya gidiyorum ve leslie 1 mile yaptim. Yuklemeyen 6 kisi var. verano ve krem uzaklardan katiliyor aksama dogru , @cgdmk ve @tulipa bana mesaj/email atacak, B bilinmeyenkullanici ve goldenheart den haberim yok.
kim adam anlamadımYa Lucy topiğinizi baltalıyor gibi olmuyim de , bu adam sanki " börek ye su böreği ye , baklava yap ye yapamazsan hazır al ye " falan diyo sanki
Boy eksi 110 normal kilo gayet. Tek kas kalmaz merak etme.A AklinYolu1
Boy 155
Kilo 55
Kızlar siz neden o kadar boya 54 55 istiyonuz ya normalmi şimdi. O zaman benim 45 olmam gerek o da imkansız 45 kilo sadece kas var eee gerisi nolcak kemikdi deriydi dalaktı suydu napim ben onları sakatatçıya mı verim
45 kilo olamam sanırım ben bana imkansız diyetisyen 55 altında sağlık sorunlarj yaşarsın demişti. Yaşa göre de değişiyor sanırım ideal kilo. Neyse ben 55 olayım da gerisi eksik olsun. İki ileri 1 geri biraz zor gibi ama hayırlısıBoy eksi 110 normal kilo gayet. Tek kas kalmaz merak etme.
Yarim saat uykuyla yogaya gidiyorum ve leslie 1 mile yaptim. Yuklemeyen 6 kisi var. verano ve krem uzaklardan katiliyor aksama dogru , @cgdmk ve @tulipa bana mesaj/email atacak, B bilinmeyenkullanici ve goldenheart den haberim yok.
Ooo müthiş bir çalışma olacak o zaman!Arkadaşlar aksama kadar boyunuzu, hedef kilonuzu yazin. Onun için ayri bir tablo yapacağım.