- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.361
Giderim mentalist izlerim yarina kadar gelmem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya gercekden cok tesekkur ederımVisne sarabi yazar evet. Yaban mersini sarabi vs. bissuru cesit meyve sarabi bulunuyodu ben ankaradayken, hala vardir heralde. Bu soyledigim Leona Narince-Chardonnay beyaz sarap. Blush da sevebilirsin, o da yumusak icimli oluyo. Ya da moscato uzumunden bisey gorursen onlar da genelde yari tatli ve pembe oluyo.
bılmıyorum valla ama hırsız olsa nasıl bı cesaret derım karsı komsumun kapısı acık benım kapımdan gırmeye calısan adamı ızlerkenHirsiz olmasin. Kim evini sasirir ki. Misafir olsa anahtari olmaz.
Cok da korkunc degil bence ya. Hafta sonu ben de pizza yememek icin kendimle savastim...Selam kizlar sole bi gozgezdirebildim anca
Dun cheat day yaptim :)
Sabah ceyrek pizza
Aksam sucuklu yum , 2 dilim ekmek, 10 zeytin, 1 muz, peynir
1500 cal
Bugun toplama menum
Sabah 1 muz, 5 ceviz, 10 zeytin
Aksam nohutlu mercimekli kereviz sapi yemegi, yanina ayran ve salata
Ne demek:) Bu kadar iciyorum bari birine bi faydam dokunsun:))ya gercekden cok tesekkur ederım
Cok guzel ya hergun yesem bikmam su pizzadan neyse insallah pahaliya mlolmaz sokolacim sabah artiyi gordum gitmesini umuorum :)Cok da korkunc degil bence ya. Hafta sonu ben de pizza yememek icin kendimle savastim...
Ben cumartesi gunku bira diyetimden (!) sonra pazar sabah tartida acayip bi eksi gormustum bugun gene normale dondu. tarti ineeeer cikar, bosver veranocum:)Cok guzel ya hergun yesem bikmam su pizzadan neyse insallah pahaliya mlolmaz sokolacim sabah artiyi gordum gitmesini umuorum :)
Ne demek:) Bu kadar iciyorum bari birine bi faydam dokunsun:))
Saint patrick cosmasidir o artik nasil kalori yaktiysan, ben pek eglenemedim yanlis mekan secmisiz anlayamiosun ki. Bulamiosun ki rb ve twerksuz bi mekan. Ama dun parade vardi o guzeldiNe demek:) Bu kadar iciyorum bari birine bi faydam dokunsun:))
bılmıyorum valla ama hırsız olsa nasıl bı cesaret derım karsı komsumun kapısı acık benım kapımdan gırmeye calısan adamı ızlerken
bence gercekden yanlıs apt ye gelmıs olmalı baya da ozur dıledı benden cok korktum cunku
R&b ve twerksiz mekan hic unutmuyorum amerika'ya geldigimiz ilk gunu. havaalani shuttleindan indik, eve yuruyoruz. bavullarimiz gelmemis, elimizde el bagajlari ve aglayan bi kedi. koyden indik sehire yani, elimizdeki kedi degil tavuk falan olsa tam olucak:)) sokaga bi girdik, gece saat 2 mi 3 mu ne ama sokak patliyo. bi partiler bi partiler, insanlar sokakta bikinilerle falan, amerikan pastasi filminden firlamis bi sahne adeta. bizim suratta bos bi ifade, nereye dustuk diyoruz, yanlis mi geldik "pardon biz doktoraya gelmistik" falan:)) ilerleyen gunlerde okula geldik diger doktora ogrencileriyle tanistik da tamam dedik bizim kitle bu:))Saint patrick cosmasidir o artik nasil kalori yaktiysan, ben pek eglenemedim yanlis mekan secmisiz anlayamiosun ki. Bulamiosun ki rb ve twerksuz bi mekan. Ama dun parade vardi o guzeldi
Erkek arkadasinla beraber mi gittin. Orada mi tanistin. Cok neselisin sen. Her eve lazim.R&b ve twerksiz mekan hic unutmuyorum amerika'ya geldigimiz ilk gunu. havaalani shuttleindan indik, eve yuruyoruz. bavullarimiz gelmemis, elimizde el bagajlari ve aglayan bi kedi. koyden indik sehire yani, elimizdeki kedi degil tavuk falan olsa tam olucak:)) sokaga bi girdik, gece saat 2 mi 3 mu ne ama sokak patliyo. bi partiler bi partiler, insanlar sokakta bikinilerle falan, amerikan pastasi filminden firlamis bi sahne adeta. bizim suratta bos bi ifade, nereye dustuk diyoruz, yanlis mi geldik "pardon biz doktoraya gelmistik" falan:)) ilerleyen gunlerde okula geldik diger doktora ogrencileriyle tanistik da tamam dedik bizim kitle bu:))
ayy evet oyle bırseyde olabılırdı bır asagı balkona gecmekte bırsey yok balkonumuz buna musaıt gercekdenBilmiyorum ki o da size gelip asagiya iple inmesin.
Mentalist sezon 3.
---------------
Menume ek olarak iki ceviz yedim pisman degilim.
ayy evet oyle bırseyde olabılırdı bır asagı balkona gecmekte bırsey yok balkonumuz buna musaıt gercekden
bence sen sezon atla
ıyı yapmıssın afıyet olsun cevızden hıc bırsey olmuyor
Karnesini alacak cocuklar gibiyiz.carsambaya bırsey kalmadı ve ben gergınım
ya aynenKarnesini alacak cocuklar gibiyiz.
ya aynen
karnımı ıcıme cekıp nefesımı dısarı verıp nefes almadan tartılsam ıse yararmı acaba