- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.321
Aynen :) ama midemin küçülmesi gerekmiyor mu artıkFazla degil aslinda tam karatay kahvaltisi. Dun actin o yuzden ihtiyac duydun demek ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen :) ama midemin küçülmesi gerekmiyor mu artıkFazla degil aslinda tam karatay kahvaltisi. Dun actin o yuzden ihtiyac duydun demek ki.
Aynen :) ama midemin küçülmesi gerekmiyor mu artık
Ben hep halsizim canım..bakalımB12 Igneleri beni kendime getiricek mi.bir de bıktım biraz galiba istediklerimi yiyememekten..hedefime ulaşınca kendimi haftada bir ödüllendiricem yaaa10 dk trampolın yapabıldım bugun hıc halım yok
su gıbı terledım 10dk. da bıle
ben kendımı odullendırmeye kalkarsam 1 gunde 5 kılo alırımBen hep halsizim canım..bakalımB12 Igneleri beni kendime getiricek mi.bir de bıktım biraz galiba istediklerimi yiyememekten..hedefime ulaşınca kendimi haftada bir ödüllendiricem yaaa
Hmm güzelmiş. Ben bunun için bi defter ayarlarım. Çünkü bilgisayar ortamını sevmiyorum hiçBenim listem de su sekil excel de. A6 kagidini alin . Kendiniz bolun isterseniz ama bir ay olsun uzerinde.
Isteyene bos excel dosyasini da gonderebilirim.
Saati ve yaptigim sporu yaziyorum.
En basa da o gunun kilosunu. E : Elbiseli demek.
Eki Görüntüle 2125667
Geçmiş olsun canım ya. Baya korkmuşsundur. Hayır adam çok mu yaşlıydı falan şaşırdı. Bilmediği bir evin anahtarı nasıl oluyor? Sizin apartmanınız nasıl? Tanımıyor musunuz birbirinizi. Gelmiş geçmiş olsundersın kı hayırdır kıme geldınız o evde oturan var sızı daha once gormedım dersın bı sorarsın komsunun kapısı kurcalandı mı yanı
insanlık ölmus yemın ederım
Şok oldum ne biçim insan bu. Çok geçmiş olsun canım..kızlar demın canım cok sıkıldı
kapımın zorlandıgını duydum kılıtle kurcalanıyordu mercekten baktım 50 yaslarda bır adam
kim o ? dedım bagırarak baya ters bır sekılde
yanlıs mı geldım acaba ya dedı bu arada mercekten de goruyorum karsı komsumun da kapısı acık bakıyor bızım kapıya
bende oyle olunca actım kapıyı
hayırdır ? dedım
ya ben 3. kata gelmıstım de dedı
insan mısınız sız ? bakın kapıda ayakkabı var cıcek asılı evde yasayan var bu katda 4 daıre var ! once bı zıle basarsınız ! dedım
karsı komsuda durmus oyle bakıyor yanı
adam da ozur dılerım hanfendı kusura bakmayın cocuk 3. kat dedı bende oyuzden geldım dıyor hala
caaat dıye kapıyı kapattım esımı aradım tabı hemen
ara su dedım gerızekalı karsı komsuyu dedım
durmus ızlıyor mudahale etmek yerıne
arayıp ayıp sızın yaptıgınız durmus ızlıyorsunuz aynı sey sızın basınıza gelse kapınız kurcalansa yabancı bırı tarafından dursak ızlesek mudahale etmesek ne olacak dedı ?
akrabadan yakın olur komsu basına bırsey gelse ılk kım yetıscek ılk kımın kapısını calarsın dedı
azarlamıs komsuyu hırsızda olabılırdı nıye ıcerde oturanlar var yanlıs geldınız demedınız dıye kızmıs
komsuda haklısınız kusura bakmayın ben kayınpeder falandır sandım demıs ne munasebet benım kapınpederım evıme anahtarla gırsın akıl var mantık var burası benım evım
elım ayagım tıtredı ya
afiyet olsun canımmmKızlar
Sabah:2ceviz biraz peynir 3 zeytin 2 lokma ekmek
Öğlen:1kutu activia 1 tabak haslanmis lahana(azzeytin yaglı ve bol limonlu)
Akşam:sadece mercimek çorbası düşünüyorum..hepinizi çok
kızlar demın canım cok sıkıldı
kapımın zorlandıgını duydum kılıtle kurcalanıyordu mercekten baktım 50 yaslarda bır adam
kim o ? dedım bagırarak baya ters bır sekılde
yanlıs mı geldım acaba ya dedı bu arada mercekten de goruyorum karsı komsumun da kapısı acık bakıyor bızım kapıya
bende oyle olunca actım kapıyı
hayırdır ? dedım
ya ben 3. kata gelmıstım de dedı
insan mısınız sız ? bakın kapıda ayakkabı var cıcek asılı evde yasayan var bu katda 4 daıre var ! once bı zıle basarsınız ! dedım
karsı komsuda durmus oyle bakıyor yanı
adam da ozur dılerım hanfendı kusura bakmayın cocuk 3. kat dedı bende oyuzden geldım dıyor hala
caaat dıye kapıyı kapattım esımı aradım tabı hemen
ara su dedım gerızekalı karsı komsuyu dedım
durmus ızlıyor mudahale etmek yerıne
arayıp ayıp sızın yaptıgınız durmus ızlıyorsunuz aynı sey sızın basınıza gelse kapınız kurcalansa yabancı bırı tarafından dursak ızlesek mudahale etmesek ne olacak dedı ?
akrabadan yakın olur komsu basına bırsey gelse ılk kım yetıscek ılk kımın kapısını calarsın dedı
azarlamıs komsuyu hırsızda olabılırdı nıye ıcerde oturanlar var yanlıs geldınız demedınız dıye kızmıs
komsuda haklısınız kusura bakmayın ben kayınpeder falandır sandım demıs ne munasebet benım kapınpederım evıme anahtarla gırsın akıl var mantık var burası benım evım
elım ayagım tıtredı ya
Ben söylemek istememiştim. Sonradn okudum da 50 yaşındaymış nasıl kapıları karıştırdıBana hırsız gibi geldi canım, elindeki anahtar mıydı görebildin mi? maymuncuk falan mıydı acaba?
saol canım benım resmen sinirim bozuldu kalbım pırpırGeçmiş olsun canım ya. Baya korkmuşsundur. Hayır adam çok mu yaşlıydı falan şaşırdı. Bilmediği bir evin anahtarı nasıl oluyor? Sizin apartmanınız nasıl? Tanımıyor musunuz birbirinizi. Gelmiş geçmiş olsun
Şok oldum ne biçim insan bu. Çok geçmiş olsun canım..
Bu devirde komşuluk da kalmadı herkes kendine bakıyor karşıyı kimse umursamıyor ya evde Olmasaydın ya da fark etmeseydin
afiyet olsun canımmm
Bana hırsız gibi geldi canım, elindeki anahtar mıydı görebildin mi? maymuncuk falan mıydı acaba?
dersın kı hayırdır kıme geldınız o evde oturan var sızı daha once gormedım dersın bı sorarsın komsunun kapısı kurcalandı mı yanı
insanlık ölmus yemın ederım