- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.381
ya bıkere sadece kafamız 6 kılo
benım saclar 2 kg rahat var bobrek dalak falan bunları düşsek olmuyor mu
Onlari organ mafyasina aldiracaksin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bıkere sadece kafamız 6 kılo
benım saclar 2 kg rahat var bobrek dalak falan bunları düşsek olmuyor mu
Ilk gun tokat gibi vuran gercek :) ben de ilk gun koca pizzayi gommustum ne guzeldiR&b ve twerksiz mekan hic unutmuyorum amerika'ya geldigimiz ilk gunu. havaalani shuttleindan indik, eve yuruyoruz. bavullarimiz gelmemis, elimizde el bagajlari ve aglayan bi kedi. koyden indik sehire yani, elimizdeki kedi degil tavuk falan olsa tam olucak:)) sokaga bi girdik, gece saat 2 mi 3 mu ne ama sokak patliyo. bi partiler bi partiler, insanlar sokakta bikinilerle falan, amerikan pastasi filminden firlamis bi sahne adeta. bizim suratta bos bi ifade, nereye dustuk diyoruz, yanlis mi geldik "pardon biz doktoraya gelmistik" falan:)) ilerleyen gunlerde okula geldik diger doktora ogrencileriyle tanistik da tamam dedik bizim kitle bu:))
:)) Evet erkek arkadasimla beraber geldik. Ay simdi anlatinca cok neseli de o sirada kafamizda bin bir soru "bavullar gelicek mi, evi bulabilcez mi, bu kedi nereye isiyecek:))" 24 saattir ucaktayiz zaten, saclardan yag damliyo, gozler kan canagi. biriyle falan tanissak hayatta turk oldugumuzu soylemememiz lazim, turklerin imaji zedelenir o kadar yaniErkek arkadasinla beraber mi gittin. Orada mi tanistin. Cok neselisin sen. Her eve lazim.
Onlari organ mafyasina aldiracaksin.
:)) Evet erkek arkadasimla beraber geldik. Ay simdi anlatinca cok neseli de o sirada kafamizda bin bir soru "bavullar gelicek mi, evi bulabilcez mi, bu kedi nereye isiyecek:))" 24 saattir ucaktayiz zaten, saclardan yag damliyo, gozler kan canagi. biriyle falan tanissak hayatta turk oldugumuzu soylemememiz lazim, turklerin imaji zedelenir o kadar yani
Buz koysaydin.Bir iki gun yapma. Neden leslie yapmiyorsun. Benim de belim incindi , bir masaj aleti aldim. Rahatimiza cok duskunuz.
bugun trampolınde dızımı sakatladım
en son ucarcasına zıplarken ters kondum trampolıne
sureklı hareket edınce agrım yok ama bıraz oturup dınlenınce kalkarken cok agrıyor dızımın içi
bende bugun baya tum evı cıkardım delı gıbı temızlık yaptım
tum camlar perdeler yerler sılındı toz alma ıslemı tamam banyo wc mutfak cıflendı balkon cıflendı eskı halılar yıkamaya gonderdım yenılerı actımm koltukları elden gecırdım sagı solu topladım
bunları egzersızden sayıyormuyuz
pert oldum da
Yok biz daha ziyade soyleydik:Sagol nas , Naza burada nas diyorlar.
Niye atlayayim. 4 . sezondayim elimdeki tek dizi bu. Bile bile az az gidiyorum. Baska guzel dizi yok . Cogunu izledim cunku.
@kremsokola senin o halin bana , su filmi hatirlatti. " New in Town. "
Sicak yere kapagi atmissin konusuyorsun.Yok biz daha ziyade soyleydik:
Sicak onemli valla, ankara'dan sonra kemiklerim isindi:))Sicak yere kapagi atmissin konusuyorsun.
Londra Ankara'dan soguk. Beni yanina istet geleyim. Bulasiklari yikarim.Sicak onemli valla, ankara'dan sonra kemiklerim isindi:))
Tamam hemen talimati verip seni buraya aldiriyorum:)) bulasikcilik yaparak benim asistan maasimdan fazla kazanirsin muhtemelenLondra Ankara'dan soguk. Beni yanina istet geleyim. Bulasiklari yikarim.
Evet burada da temizlik isleri baya kazandiriyor. Bosuna okumusuz.Tamam hemen talimati verip seni buraya aldiriyorum:)) bulasikcilik yaparak benim asistan maasimdan fazla kazanirsin muhtemelen
trampolın ustunde lesie yapıyorum geneldeTabi ki kokorec istemesinden belliydi.
Buz koysaydin.Bir iki gun yapma. Neden leslie yapmiyorsun. Benim de belim incindi , bir masaj aleti aldim. Rahatimiza cok duskunuz.
Bence sayalim.
trampolın ustunde lesie yapıyorum genelde
ama en sonlarda cozutuyorum
kendı durumumu begenmıyorum sahsen700 gram da iyi aslinda yarin bakalim kac cikacaksin.
kendı durumumu begenmıyorum sahsen
kendımden beklentım buyuk
yarın 1 kılo verebılmek ıcın elımden gelenı yapıcam olmazsa da napım kalan saglar bızımdır
ahhaahhaBenim de beklentim buyuk. Neden 59 olamiyorum neden.
Yarina 300 gram veririm bugun tek ogun yedim diyorum. Borsanin dusmesini bekliyoruz.
ahhaahha
59 dan daha ınce gorundugune emınım :) tartıya takılmamak lazım tartıya takılsak benım sumo olarak yasamıma devam etmem gerek