- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.401
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hedefim 53 ve gercekten taktim ozellikle 50 leri gormem gerek. Jillian yapmazdim yani. Yuzumden ates cika cika, oflaya puflaya yapiyorum.
59 olayim az kaldi zaten 3 kilo bi sey kaldi. Her sey bu carsambaya bagli.
aslında duzenlı masajda cıldı vucudu toparlıyor haftada bır gıtsen cok faydasını gorursun ekstra destek olur
Hepsi supermis ama bu tam benlik haha
dogru soyluyorsunuz ben leslie yapayım dızım bayaa kotuN nscckts bence trombolini biraz kilo verdikten sonra kullan. Dize cok yuklenmek iyi deil A AklinYolu1 demis en iyisi leslie yapman. Dizin bi sakatlanirsa hic spor yapamassin
Hepsi supermis ama bu tam benlik haha
N nscckts bence trombolini biraz kilo verdikten sonra kullan. Dize cok yuklenmek iyi deil A AklinYolu1 demis en iyisi leslie yapman. Dizin bi sakatlanirsa hic spor yapamassin
yok yok lesi :) yapcam baska turlu mumkun degıl cıddı agrım var cunkuKiz biz de subatta basladik.
Diyorum iste dinlemiyor. Leslie de kilo verdiriyor yani.
yok yok lesi :) yapcam baska turlu mumkun degıl cıddı agrım var cunku
ayy okadar yapamam yoruluyorum dıye yapmıyorum zaten trampolını yapma sebebım o daha az yorup daha cok hareket ettırıyorBaslangic icin en iyisi o. Cok istiyorsan 2 mile sabah 2 mile aksam yap.