- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Intermittent fasting kahvaltiyi gec yapiyorsun. Vucudun 14-16 saat ac kaliyor.İf ne acaba. Bir de şu insülin direncini araştırmam gerekecek galiba. Olabilir ben de. Tatlı isteğim çok fazla
Niye gizli diyet :))Ay ne çok yazmışınız oku oku bitmedi. Bildirim çılgınlığı olmasın diye begen butonuna basmadım :)
Aaa B bilinmeyenkullanici sen de muhendislik okuyomussun, hangi bolum?Hayır mühendislik son sınıf öğrencisiyim
www.dokuzuncubulut.com/index.php/icecekler/1149-pancar-kvass-yapimi.htmlTarifini verebilir misin ne işe yarıyor
Ah ah anlatsam burdan köye yol olur. Eşimin ailesinden cevremden gizli yapıyorum. Çünkü ben diuette olunca daha çok pasta börek hamur işi pişiyor gittiğim zaman. Yemeyince olay çıkıyor. Her ortamda herfırsatta dalga geçiliyor herkes bi diyetisyen kesiliyor başıma ekmeksiz pilav ye bişey olmaz diyen bile oluyor. Konu ben değilken bile alakasız bi şekilde benim diyetim muhabbet konusu oluyor falan filan bende gizli yapıyorumNiye gizli diyet :))
Niye gizli diyet :))
Hic kombucha yaptin miB bilinmeyenkullanici kvass pancardan yapilan( baska seylerle de yapilio da ben pancarla yaptim) probiyotik bi icecek. Kalorisi de az 1 bardak 50 fln sanirim
Hic kombucha yaptin miVerano_porteno ? Ben de bi ara onu yapiyodum, severek de iciyodum sonra usendim biraktim. Sonra bira yapmaya basladim, ona usenmedim iste... Neden kilo aliyorum acaba
Doğru diyorsun ya insan sinir oluyor o sinirle de 3 poğaça gömsen suç işte :)) ama sinir etmesinler o zaman dimi amaAh ah anlatsam burdan köye yol olur. Eşimin ailesinden cevremden gizli yapıyorum. Çünkü ben diuette olunca daha çok pasta börek hamur işi pişiyor gittiğim zaman. Yemeyince olay çıkıyor. Her ortamda herfırsatta dalga geçiliyor herkes bi diyetisyen kesiliyor başıma ekmeksiz pilav ye bişey olmaz diyen bile oluyor. Konu ben değilken bile alakasız bi şekilde benim diyetim muhabbet konusu oluyor falan filan bende gizli yapıyorum
Evet yani kefir, kombucha yapmak cok zor geliyo ama biraya gelince masterchef kesiliyorumBira gobegi yapmistir.
Evet yani kefir, kombucha yapmak cok zor geliyo ama biraya gelince masterchef kesiliyorum
4 saatBen de bi suredir amerikadayim. Aynenkremsokola gibi buraya gelince kilo aldim. Normalde memurum Turkiyeye geri donunce isime devam etcem ins.Esimin isi sebebiyle burdayiz.Buraya gelmeden once 54 dum hedefim 52 ydi. Burda birden aldim ve cok yavas kilo veriorum malesef ama yinede kalori azaltma taraftari deilim daha beter oluo. Kalori acigini sporla yapmaya caliscam. Simdi 4 saatlik bi yuruyuse cikiorum mesela :))
Ben ona da yukleniyorum zaten ahahah, hepsine yukleniyorum:)) Bira basariliydi, bikac hafta once 3. cesidimizi yaptik. Bu seferki dunkelweizen, koyu renk bugday birasi, bence baya guzel oldu. Sorma ya benim kaloriler haftasonlari ucuyo alkol yuzundenkremsokola yapmadim canim o da sirada, kefir yaptim ama olmadi nedense. Birada baya kimyevi gelio bana , nasil oldu biran basarilimi:) Saraba yuklen hem antioksidan her aksam 1 bardak
Aslinda kefir baya kolay bi gunde oluyo. Ama iste usendi mi de useniyo insan:)) Benim buzlukta bi dunya kefir mayam var mesela, cikmaz ayin son persembesi yapicam kefirBen de patlamis misir simdi desen giderim mutfaga , bu son kilomu onun yuzunden aldim biraz , biraz da yas pasta , biraz da katmer. Iyi yedim o ara.
Hazir kefir aliyorum bazen onu iciyorum. Kim yapacak onu . Diyette iken hicccc ugrasamam. + Haplari var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?