- Konu Sahibi AklinYolu1
Bence de ara ver. Yine iyi dayandın. Yaş kaç senin?Ben de karatay i kendime uyarliyorum.
Bugun 1 kilo gitmis yeterli. Ben canimi sokakta bulmadim. Cumartesi yine bir gunluk yapabilirim.
Aranızda oğlak Yok mu yahu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de ara ver. Yine iyi dayandın. Yaş kaç senin?Ben de karatay i kendime uyarliyorum.
Bugun 1 kilo gitmis yeterli. Ben canimi sokakta bulmadim. Cumartesi yine bir gunluk yapabilirim.
Sporum bugün azdı kiBu spora bu menü çok az bence. Şahsi fikrim.
Okuldaydım sağlıksız şeyler yemek yerine aç durdum su içtim bol bolHalbuki ben hala açım ve hiçbir şey yememişim gibi geliyor.
Sen sabahla öğle arasında baya ara vermişsin. Ben o arada dayanamazdım yerdim bişeyler.
Kvass nedirKizlar kahvaltimi yaparken menumu yazim genelde bozmuorum cunku bozarsam solerim. B bilinmeyenkullanici
Uyaninca limonlu kemik suyu
Kahvalti
2 hurma
2 haslanmis yumurta
Yarim avokado
1 dilim kepek ekmek
1 kase sutlu brokoli corba
Oglen
1 tabak kiymali karnabahar
Sutlu brokoli corba
Ara : sebze suyu+ kvass
Aksam
Izgara balik
Salata
Çok karbonhidratlı bir menüilk gün bende menü ve sporumu yazayım
sabah :
2 yumurta ile omlet ( keten tohumu+pul biber )
1 dl süzme peynir
1 kırmızı biber
1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
1 çk fıstık ezmesi
çay
ara : 1 yeşil elma
akşam :
120 gr tavuk sote
4 yk haşlanmış bulgur
1kase yoğurt
1 kase limonlu marul
1 bardak zero kola
spor :
20 dk koşu
7*48 omuz -göğüs- kol antrenmanı ( 35 dk )
15 dk yürüyüş
afiyet olsun menü gayet iyiB bilinmeyenkullanici dunku menumu yazayim
oglen: tavuklu fasulyeli peynirli salata (tavuk yemegi desem daha dogru olabilir, o kadar tavuk vardi)
ara: iki avuc antep fistigi
aksam: karidesli sebze sote (brokoli, mantar, kabak ne ararsaniz var), 3 kasik yogurt
Toplam: 1500 kalori diyor myfitnesspal
Spor roxen2303
1 saat yoga dersi + 30 dk kendim yoga pratigi
Aslinda soyle de bisey var, ben gunde gidis-donus 40 dk okula yuruyerek ya da bisiklete binerek gidiyorum. Bu aralar bisikletimin lastigi patlak gerci o yuzden yuruyorum:) O da spordan sayilir mi ki:))
A AklinYolu1 gecmiste goremedim ne yaptin detoks olarak
Hayır mühendislik son sınıf öğrencisiyimB bilinmeyenkullanici öğretmensin galiba
Bence de ara ver. Yine iyi dayandın. Yaş kaç senin?
Aranızda oğlak Yok mu yahu?
Tarifini verebilir misin ne işe yarıyorB bilinmeyenkullanici kvass pancardan yapilan( baska seylerle de yapilio da ben pancarla yaptim) probiyotik bi icecek. Kalorisi de az 1 bardak 50 fln sanirim
Ben 32yasindayim. Evli ve iki çocuk annesiyim. Öğretmenim ama mayısta doğum yaptığım için bir yıl ücretsiz izne ayrıldım, haziran seminerlerine başlayacağım. O zamana kadar biraz daha vereyim diyorum. Son hamileligimdeki kilolarimi verdim hatta eksi 1.5-2kg deyim. Ama ilk hamileligimin daha 8 kilosu duruyor :) 65.7 yim. Hedefim 55, sonra da 50 yi zorlamak. Boyum 1.59. 4 yıldır karatay yapıyorum hatta ikinci hamileligimde de karataya devam ettim ve 8 kilo ile bitirdim. Kilo vermem durakladı gibi. Bu yüzden bi 20 gün dukan yapmak istiyorum.
Ben de 30um. Öğretmenim. Bir oğluşum var, 3 yaşında. Doğumdan önce 51 kiloydum boyumda uzun değil idealdi benim için. Ama sonra verdim aldım şimdi vermekte çok zorlanıyorum. Yani sabredemiyorum aslında. Bakalım bu sefer inandım.
Benim göbek bölgesinde yığılma var.
çok muSporum bugün azdı ki
Okuldaydım sağlıksız şeyler yemek yerine aç durdum su içtim bol bol
Kvass nedir
Çok karbonhidratlı bir menü
afiyet olsun menü gayet iyi
Ben de 30um. Öğretmenim. Bir oğluşum var, 3 yaşında. Doğumdan önce 51 kiloydum boyumda uzun değil idealdi benim için. Ama sonra verdim aldım şimdi vermekte çok zorlanıyorum. Yani sabredemiyorum aslında. Bakalım bu sefer inandım.
Benim göbek bölgesinde yığılma var.
Ben 32yasindayim. Evli ve iki çocuk annesiyim. Öğretmenim ama mayısta doğum yaptığım için bir yıl ücretsiz izne ayrıldım, haziran seminerlerine başlayacağım. O zamana kadar biraz daha vereyim diyorum. Son hamileligimdeki kilolarimi verdim hatta eksi 1.5-2kg deyim. Ama ilk hamileligimin daha 8 kilosu duruyor :) 65.7 yim. Hedefim 55, sonra da 50 yi zorlamak. Boyum 1.59. 4 yıldır karatay yapıyorum hatta ikinci hamileligimde de karataya devam ettim ve 8 kilo ile bitirdim. Kilo vermem durakladı gibi. Bu yüzden bi 20 gün dukan yapmak istiyorum.
Ya ben de arkadaş gibi sabirsizim artık çok sıkıldım. En son 2010 yılında 50lerdeydim. Dukanla verdiğim 8 kiloyu ben de hemen geri almıştım evrelerini tamamlamadan bıraktığım için. 20 günde tam uyarsam 60-61 i görürüm diye düşünüyorum. Şeker orucuna da devam ediyorum ayrica. karataya vücudum çok alıştı, bana da değişiklik iyi gelecek. Yoksa karataydan istesem de vazgecemiyorum. Leptini bozunca falan rahatsız oluyorum. Hala yemeklerin tadina bakamam mesela kaç yıldır.
Bu arada ben İngilizce ogretmeniyim. Çanakkale liyim ama Adıyaman'da görev yapıyorum.
İf ne acaba. Bir de şu insülin direncini araştırmam gerekecek galiba. Olabilir ben de. Tatlı isteğim çok fazlaIf i ekle o zaman iki ogun kahvalti gec , aralarda badem . Dukan i ben kisisel olarak onermiyorum.
Rehber öğretmenim ben de.öğretmenler basmış , bende öğretmenim , fen bilimleri branşım